Eigenaar Misha Koegelberg in de showroom.
Eigenaar Misha Koegelberg in de showroom. Karin Tim-Mijland

Vloeren van A-merken? Studio The Floor ontzorgt volledig!

7 december 2023 om 14:25 Zakelijk

BUNNIK Een nieuwe vloer of trapbekleding nodig? Studio The Floor levert talloze varianten van PVC- en gietvloeren tot laminaat en Linoleum van A-merken. Een trap renoveren kan bijvoorbeeld door de treden te bekleden met tapijt, maar ook door overzettreden van hout of laminaat te plaatsen. Misha Koegelberg is de eigenaar: ,,We zijn gericht op vloeren, maar alles eromheen kunnen wij ook regelen, zoals een vloer verwijderen, stuken, schilderwerk en vloerverwarming aanleggen.”

Na zijn opleiding International Business besloot Misha zich net als veel familieleden te richten op verkoop en aanleg van vloeren. ,,Twee dingen die ik heel leuk vind, kan ik nu combineren: het praktische zoals vloeren leggen en het commerciële: verkopen, contact met mensen en de begeleiding.” 

Misha begon in het bedrijf van zijn oom, in vakanties ging hij met hem mee om vloeren te leggen. Vervolgens wilde hij zijn eigen zaak beginnen zodat hij zijn opleiding kon combineren met vloeren leggen.

HOGERE SEGMENT

Ongeveer 5 jaar geleden startte hij Studio The Floor in Utrecht. Het personeelsbestand bestaat hoofdzakelijk uit familieleden. Door de vele opdrachten, werd dit pand te klein en verhuisde zijn bedrijf naar Bunnik. De vloeren die Studio The Floor levert, behoren tot het hogere segment en zijn onder andere van de merken Vivafloors, Therdex en Montinique. ,,We hebben de kwalitatief beste producten. We werken met topproducten, ook voor egaliseren en lijmen het beste van het beste.”

Vooral PVC-vloeren verkoopt hij veel. Die zijn er van houtkleuren tot grijstinten in tegelvormen stroken. Vorig jaar was de trend visgraatmotief. Dit jaar zie je meer rechte stroken. ,,Misschien is dit tijdlozer, rustiger.” Vooral naar lichte kleuren zoals lichtbruin en eikenkleur is veel vraag.

Ook laminaat is in veel kleuren verkrijgbaar van licht tot donker, met een moderne of klassieke uitstraling. Het is er in grijs, houtlook of eiken. 

Zowel op PVC-vloeren als laminaat zit een matte afwerking. ,,Dat ziet er natuurlijker uit, daar is ook meer vraag naar.”

Ook gietvloeren behoren tot het assortiment. Misha vertelt dat het meer designvloeren zijn met een luxe uitstraling en een betonlook in allerlei kleuren. Ze hebben een meer industrieel uiterlijk. Ze zijn naadloos, waterdicht en hard, dus kunnen tegen een stootje.

Misha en zijn personeel leggen verschillende vloeren, maar doen ook bijpassende klussen, ,,We zijn een vloerenbedrijf en willen ontzorgen. Als ze willen laten schilderen, stuken of een trap bekleden dan kunnen we dat regelen. We plannen zodanig dat het treintje loopt.”

Studio The Floor, 

Veilingweg 16 

Bunnik,

www.studiothefloor.nl

T: 06-27486353. 

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Dit kan ook in de avonduren en op een zondag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie