banner global running day, dutch edition
banner global running day, dutch edition Foto: henri

Neem deel aan de Global Running Day met Loopgroep Road Runners Zeist

29 mei 2019 om 17:00 Algemeen

Woensdag 5 juni 2019 vieren we Global Running Day, de Dutch Edition! De dag waarop we heel Nederland oproepen te gaan hardlopen! Al jarenlang wordt deze dag wereldwijd gevierd en staat samen hardlopen centraal. Het maakt niet uit hoe hard je loopt of hoeveel kilometers je aflegt. Het belangrijkste van deze dag is dat je plezier maakt en anderen inspireert om samen lekker in beweging te komen.

Loopgroep Road Runners Zeist helpt je daarbij. Je bent woensdag 5 juni 2019 om 18.15 uur van harte welkom op de atletiekbaan Dijnselburg aan het einde van de Badmeester Schenkpad te Zeist om minimaal 1 kilometer met ons te lopen. Na een warming up en enkele loopschooloefeningen gaan we van start om minimaal 1 kilometer te lopen. Meer mag natuurlijk altijd. Tussen elke kilometer lassen we een herstel pauze in van 200 meter. Daarna start je met de volgende kilometer.

Het maximum aantal deelnemers is 50. Meld je aan door een e-mail te sturen naar hflier@wxs.nl met als onderwerp Global Running Day Zeist.

Dit jaar gaan we de uitdaging aan om 50 inwoners van Zeist en omstreken aan het hardlopen te krijgen op 5 juni. Ren jij ook mee? Roep je vriend, vriendin, loopmaatje, collega, buurman, trainer, vader of moeder op en ren samen mee op Global Running Day en kom 5 juni naar de Atletiekbaan Dijnselburg.

Heb jij via www.globalrunningday.nl laten weten dat je meedoet met Global Running Day, the Dutch Edition? Én heb jij straks op woensdag 5 juni je gelopen kilometers en je hardloopselfie geüpload? Dan maak je kans waanzinnige hardloopprijzen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie