Afbeelding

Persbericht - Gratis vervoer voor ouderen in Kerckebosch en Hoge Dennen

20 mei 2019 om 13:11 Algemeen

Zeist - Op 14 mei j. l. presenteerde de stichting Vrienden van het Binnenbos een nieuw wijkbewoners initiatief: de “Gouden Koets”. De stichting zet dit elektrisch aangedreven voertuig in om zelfstandig wonende ouderen, die slecht ter been zijn, gratis te vervoeren binnen de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Bijvoorbeeld naar het ontmoetingscentrum Binnenbos, de huisarts of het winkelcentrum in de buurt.

“De Gouden Koets” is een elektrisch aangedreven voertuig en ontworpen voor het rijden op de openbare weg. Door de afmetingen van deze E.shuttle is het zeer gemakkelijk voor zowel de bestuurder als de passagiers om in- en uit te stappen. De “ Gouden Koets” biedt plaats aan 3 passagiers en de bestuurder. Achterop de E-shuttle is ruimte voor maar liefst twee rollators of een inklapbare rolstoel. De “Gouden Koets” heeft een actieradius van 50 km en mag maximaal 45 km/u rijden.

Vrienden van het Binnenbos

Stichting vrienden van het Binnenbos beoogt het welzijn te bevorderen van zelfstandig wonende ouderen in de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Door het organiseren van laagdrempelige contactmomenten, werken we aan het verbeteren van de gemeenschapszin op buurtniveau rond het ontmoetingscentrum Binnenbos.

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie