U bent van harte welkom op de repetitieavond om het eens te komen proberen en de sfeer op het koor te proeven. Vooral tenoren en bassen zien zij graag komen.
U bent van harte welkom op de repetitieavond om het eens te komen proberen en de sfeer op het koor te proeven. Vooral tenoren en bassen zien zij graag komen. Foto: Credo

Kerstsamenzang met Credo

10 december 2017 om 12:58 Algemeen

Na een zeer geslaagd concert in een volle Oude Kerk op 18 november jl. bereidt het koor Credo zich voor op een Kerstmiddag op zaterdag 16 december a.s. in het Kerkelijk Centrum Zeist-West, de Clomp 33-02. Aanvang 15.00 uur, kerk open 14.30 uur.

Zeist - Credo nodigt u uit om samen met het koor kerstliederen te zingen. Het koor zal voor u mooie stukken ten gehore brengen van o.a. Johann Pachelbel, Gabriel Fauré, John Rutter e.a. Uw medewerking zal worden gevraagd om samen met het koor in een speciale bewerking het zo geliefde Stille Nacht te zingen. Ook het Ere zij God zal een samenwerking tussen u en het koor zijn. Kortom redenen genoeg om te komen en uw buren en familie mee te brengen om hier een fijne middag van te maken. Voor de variatie zullen enkele muzikale intermezzi te beluisteren zijn, gespeeld door Wim Brunsveld, de vaste begeleider van Credo, en Joyce De la Croix op fluit.

Algehele leiding heeft Arie Perk, de dirigent van Credo. Het geheel zal ongeveer een uur duren, daarna is er gelegenheid met elkaar iets te drinken. De toegang is gratis. Aan het eind zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de gemaakte kosten.

Zelf zingen

Heeft u zin om mee te zingen in het Credo koor? U bent van harte welkom op de repetitieavond om het eens te komen proberen en de sfeer op het koor te proeven. Vooral tenoren en bassen zien zij graag komen. Het koor repeteert iedere woensdagavond, behalve in de schoolvakanties, van 19.45 – 22.00 uur. Credo start met een geheel nieuw programma, dus is het voor iedereen nieuw, leuk om mee te beginnen. Zingen maakt blij, maar dat wist u natuurlijk al. Op 10 januari 2018 begint het koor met een uurtje zingen en daarna de Nieuwjaarswensen met een hapje en een drankje. Het echte repeteren begint op 17 januari 2018. Wij verwachten u, houdt de koorzang gaande!

www.credokoorzeist.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie