Afbeelding

Gratis workshops voor werkzoekers!

8 juni 2017 om 10:00 Zakelijk

Zeist - Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken. Dit keer bieden we jullie weer 2 mooie workshops aan:

Soms hoor je wel eens iets waarvan je denkt: Had ik dat maar eerder gehoord. Verhalen die je inspireren, teksten die je prikkelen, stof tot nadenken. Anekdotes om te lachen, voorbeelden die je verrassen. De Interactieve workshop ‘Strategie met ballen’ door Theo Thomas van The Business Supporter is vermakelijk, prikkelend en inspirerend. Je krijgt inzicht in wat strategie nu precies is en wat je er aan hebt. De workshop gaat over bestemmingen, routes en reizen. Over ‘de weg kwijt zijn’, de koers bepalen en alternatieve paden. Een workshop die vooral gaat over keuzes maken. Want strategie is een wijze om te kiezen uit alternatieven. Deelnemers die nadenken over de toekomstige koers van hun loopbaan zullen de sessie met plezier beleven.

Baanbrekend adviseur bij Randstad, Wietske Schornagel, heeft jarenlange ervaringen in de werving en selectie van kandidaten voor heel diverse vacatures. De kennis die zij daarmee heeft opgedaan deelt zij graag met jullie! In de workshop ‘Werk vanuit de arbeidsmarkt’ zal zij de deelnemers deelgenoot maken van de sollicitatieprocedure bekeken door de ogen van de recruiter/HR manager. Hoe wordt er gekeken naar je sollicitatiebrief en het cv? Waar wordt op gelet als je op gesprek mag? Zeer waardevolle informatie voor werkzoekers!

Naast deze twee workshops bieden we weer het 1 op 1 gesprek met Paul van Hooft aan. Paul is een zeer ervaren loopbaancoach en zal jou wellicht van tips kunnen voorzien waarmee je verder kan! De plaatsen zijn beperkt dus meldt je snel aan via onze site!

Deze editie zal dinsdag 13 juni plaatsvinden in wijkcentrum de Koppeling.

Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00.

Bezoek onze website krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl en meld je aan. Iedereen is welkom!

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie