Een aantal leden van de badmintonclub DOSC Den Dolder
Een aantal leden van de badmintonclub DOSC Den Dolder Ton Muller

Kom badminton spelen: goed voor lichaam en geest!

8 oktober 2021 om 21:23 Sport Deel je nieuws

Badminton is een dynamische, uitdagende en vrolijke sport! Het is de sport die je altijd al zocht: je conditie gaat er snel op vooruit en het is heerlijk om even je hoofd leeg te maken met een (vriendschappelijk) wedstrijdje.

Iedere woensdagavond is een kleine enthousiaste club mensen aan het spelen in de mooie sporthal van DOSC in Den Dolder. Een gezellige groep mensen met heel verschillende achtergronden, verschillende leeftijden en verschillende niveaus van spelen. En toch een hele samenhangende club waar niemand buiten de boot valt en waar altijd wel iemand is om mee samen te spelen.

We zoeken uitbreiding van het ledenaantal, om de variatie in speelmogelijkheden te verhogen. Met meer leden kunnen we ook weer een trainer inhuren en competitie spelen met clubs in de regio.

Kom eens vrijblijvend meespelen, een racket kun je van ons lenen. Zorg wel voor sportschoenen met een witte zool. De avond begint om 19.30 u. De jeugd speelt mee tot 20.30 u, de volwassenen hebben daarna nog ruime gelegenheid door te spelen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie