De zaak in Zeist is de vierde Warmteservice-vestiging in de provincie Utrecht.
De zaak in Zeist is de vierde Warmteservice-vestiging in de provincie Utrecht. WZ

Deuren van Warmteservice Zeist geopend

19 oktober 2021 om 17:53 Ondernemend

Zeist is verrijkt met de komst van een Warmteservice-vestiging. Aan de Dijnselburgerlaan zijn maandag 18 oktober de deuren van de nieuwe vestiging geopend.

Zeist - Dit betekent alweer de vierde Warmteservice-vestiging in de provincie Utrecht. Landelijk staat de teller inmiddels op 73 vestigingen.
U kunt bij Warmteservice terecht voor meer dan 150.000 artikelen op het gebied van verwarming, sanitair, dakbedekking én de benodigde installatiematerialen. Naast de traditionele cv-ketel heeft Warmteservice ook hybride en elektrische systemen in het assortiment. Zij vinden het belangrijk om de huidige markt goed te kunnen bedienen, maar ook om aan de vraag naar duurzamere alternatieven te kunnen voldoen.
Jordy de Visser, alweer zes jaar werkzaam bij Warmteservice, neemt de dagelijkse leiding op zich. Hij vertelt: ,,Ik begon mijn carrière bij Warmteservice Wormerveer, daarna ben ik werkzaam geweest bij de vestiging in Zaandam en de laatste twee jaar werk ik op de afdeling klantenservice. Ik ben blij met deze kans en kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging.”
De vestiging Zeist is op maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur.
Warmteservice, Dijnselburgerlaan 1-3, tel. 030 - 7670250, www.warmteservice.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie