Ruud Houtzager
Ruud Houtzager (c)

Sportverslaggever Ruud Houtzager overleden

22 november 2022 om 17:21 Mensen

ZEIST Op 16 november is Ruud Houtzager overleden. Bij het grote publiek in Zeist was hij vooral bekend als medewerker van de lokale omroep SlotstadRTV. Hij leverde onder meer achtergronden en statistieken bij de sportprogramma’s van de omroep, maar deed ook zelf verslag van sportevenementen.

ZEISTER VOLLEYBAL COMPETITIE Zelf speelde hij graag volleybal, hij was actief bij de Zeister Volleybal Competitie (ZVC) en was vroeger een vaste gast in sporthal Dijnselburg als de ZVC plaatsvond. Hij functioneerde ook regelmatig als scheidsrechter. Twee keer was hij ook bestuurslid van de ZVC.

DISCJOCKEY In zijn jonge jaren was hij ook discjockey bij Bar Dancing ’t Fust, op de Tweede Dorpsstraat 59.

BVG Houtzager werkte onder meer bij de Bedrijfsvereniging voor de Gezondheid (BVG), de voormalige uitkeringsinstantie voor de gezondheidssector, die gevestigd was op de hoek van de Utrechtseweg en de Dreef. Hij was ook actief in de personeelsvereniging van de BVG.

Sinds vorig jaar woonde hij met zijn echtgenote in de woonwijk die op het voormalige BVG-terrein is gebouwd.

Houtzager was al enige jaren ziek.

Ruud Houtzager was gehuwd, had twee kinderen en drie kleinkinderen. Hij werd 70 jaar.

UITVAART De uitvaartdienst vindt plaats op vrijdag 25 november om 12.30 uur in de aula van begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust, Woudenbergseweg 46.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie