Solist Carlos Giménez Martínez
Solist Carlos Giménez Martínez Enrique Martinez

Zomerconcert Zeister Philharmonisch in Maartenskerk Doorn

9 juni 2023 om 11:53 Muziek

ZEIST Het Zeister Philharmonisch Orkest geeft op zaterdagmiddag 10 juni om 15:00 uur een bijzonder concert in de Maartenskerk aan het Kerkplein in Doorn.  

Het Zeister Philharmonisch Orkest bestaat inmiddels alweer ruim zeventig jaar. Leden zijn musici uit de regio Zeist, De Bilt, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug en daarbuiten. Het orkest streeft ernaar om klassieke muziek voor zowel jong als oud toegankelijk te maken.

Het programma op 10 juni staat in het teken van de aankomende zomer. Onder leiding van dirigent Johan Olof worden orkeststukken uitgevoerd van de Franse componisten Satie, Debussy, Fauré en D’Indy. Solist is de Spaanse klassieke saxofonist Carlos Giménez Martínez. Carlos is meervoudig prijswinnaar en werkte samen met gerenommeerde groepen en orkesten, zoals onder andere het Nederlands Philharmonisch Orkest, Sinfonieorchester Frankfurt en Sinfonieorchester Aachen.

Kaartverkoop voor het concert uitsluitend via www.zpho.nl. Volwassenen betalen € 12,50, kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang.  

Informatie over parkeren is te vinden onder https://www.koningshofdoorn.nl/route-en parkeren/.    

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie