Sjors Sportief & Sjors Creatief
Sjors Sportief & Sjors Creatief www.sjorssportief.nl

Sjors Sportief en Sjors Creatief in de gemeente Zeist

28 januari 2023 om 22:18 Sport

ZEIST In februari ontvangen basisschoolleerlingen de nieuwe Sjorsboekjes van Sjors Sportief en Sjors Creatief. Hiermee kunnen ze ook dit schooljaar weer ruim vijftig sport- en cultuuractiviteiten ontdekken, vaak gratis. Het is het zevende schooljaar op een rij dat de gemeente Zeist het succesvolle sport- en cultuurstimuleringsproject aanbiedt.

Van badminton en turnen tot en met schilderen en knutselen: dankzij Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen in Zeist ook dit jaar weer vrijblijvend ontdekken welke sport of creatieve activiteit het beste bij ze past. Het nieuwe ‘Sjorsboekje’ staat vol met activiteiten die ze vaak gratis kunnen ontdekken.

KENNISMAKEN MET SPORT EN CULTUUR Sjors Sportief en Sjors Creatief zijn een initiatief van de gemeente Zeist in samenwerking met de regionale sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Jordy Kurvers is buurtsportcoach bij Sportief Zeist. ,,Als gemeente vinden we het belangrijk dat zoveel mogelijk kinderen kennismaken met sport en cultuur. Sjors maakt het voor basisschoolleerlingen al zeven jaar mogelijk om het veelzijdige aanbod aan sport- en cultuuractiviteiten in onze gemeente te ontdekken. Zónder dat ze daarbij meteen lid hoeven te worden. En in de meeste gevallen is het nog gratis ook.’’

SJORSFORMULE Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Tegelijkertijd biedt het de aanbieders van sport en cultuur een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden.

INSCHRIJVEN VOOR ACTIVITEITEN Het nieuwe aanbod wordt in februari gepresenteerd in het Sjorsboekje, dat leerlingen van groep 1 tot en met 8 van alle basisscholen in de gemeente Zeist op school mee naar huis krijgen. “Sjors blijkt een succesvolle manier om kinderen in contact te brengen met sport en cultuur”, aldus Kurvers. “Inschrijven voor de activiteiten kan vanaf 17 februari 2023 via de website www.sjorssportief.nl. Ik heb er alle vertrouwen in dat we het totale aantal inschrijvingen ook dit jaar weer weten te overtreffen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie