PUUR hifidelty is dé hifi-specialist voor Midden-Nederland en daarbuiten.
PUUR hifidelty is dé hifi-specialist voor Midden-Nederland en daarbuiten.

PUUR hifidelity biedt keuze in de betere merken

24 maart 2023 om 07:10 Zakelijk

ZEIST Of je de hedendaagse variant van je oude platenspeler zoekt of een beveiligd, geautomatiseerd besturingssysteem voor je woning wil laten aanleggen. Bij PUUR hifidelity vind je het. De gerenommeerde specialist op gebied van hifi, homecinema en domotica is vorig najaar naar Zeist verhuisd. ,,Goed bereikbaar en lekker centraal,’’ motiveert eigenaar Robert Brijde de keus om net als de KNVB voor Zeist te kiezen.

Brijde en zijn compagnon Daan Vreeswijk hebben meer dan tien jaar een hifi-winkel annex showroom gehad met exclusieve audiovisuele thuisoplossingen in Oostzaan, onder het dak van de bekende interieurontwerper Piet Boon. Hun klanten komen overal uit Nederland en zelfs van daarbuiten. Reden voor de eigenaren van PUUR om zich te vestigen op een meer centraal gelegen locatie, aan de Slotlaan in Zeist. 

VINYL

PUUR is in eerste instantie een klassieke hifi-winkel. Als je binnenstapt moet je echt even kijken naar de platenspelers, eigentijdse replica’s voor de groeiende groep vinylliefhebbers. Je favoriete muziek komt zonder digitale schakel uit de versterker en dat klinkt beslist anders. Deze apparatuur is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, van entry-level tot high-end. De drempel is laag: vanaf een paar honderd euro heb je iets moois. Bij aanschaf van een platenspeler vanaf € 500,- krijg je bovendien een vinyl-voucher cadeau ter waarde van minimaal € 25,-. Een leuke samenwerking met boekhandel Kramer & Van Doorn, iets verderop aan de Slotlaan.


HIGH-END

PUUR beschikt over twee verrassend ruime luisterruimtes. Op een comfortabele bank ervaar je de beste kwaliteit van muziekreproductie. Met je ogen dicht lijkt het wel alsof je in het Concertgebouw zit. In alle rust kun je kennismaken met de merken die PUUR exclusief voert.
Een kleine opsomming om je een indruk te geven:
Goldmund - High-end elektronica en actieve speakers uit Zwitserland;
Kharma Int’l - High-end speakers uit Nederland;
Pink Faun - High-end streamers uit Nederland;
Ikigai - High-end bekabeling, handgebouwd in Nederland.

THUISBIOSCOOP

Als je de ruimte hebt om een thuisbioscoop of tv-kamer in te richten, ben je bij PUUR ook aan het goede adres. PUUR zorgt voor het totaalplaatje, van het eerste ontwerp tot de complete installatie. Een paar tevreden klanten stellen hun woning na afspraak beschikbaar als referentieproject zodat je zelf kunt zien wat er mogelijk is en hoe PUUR werkt.


DOMOTICA

Van home-cinema naar domotica is een kleine stap. PUUR biedt een complete oplossing en koppelt alle mogelijkheden op gebied van comfort en veiligheid binnen een interface. Privégegevens blijven op deze manier ook privé. Op je mobiele telefoon regel je de verwarming, verlichting, de zonwering en gordijnen en het cameratoezicht. Je kijkt een film in de homecinema in de kelder en besluit dat je het laatste kwartier in je bed wil bekijken. Je zet de film beneden op pauze en kijkt boven het laatste stukje. Savant domotica levert de interfacing van alles wat geautomatiseerd is in de woning, Lutron zorgt voor de lichtsturing.

REFERENTIEPROJECT


Wie serieuze plannen heeft om de woning te automatiseren kan met Brijde of Vreeswijk kijken bij een referentieproject. PUUR maakt een transparante begroting en verrekent de ontwerpkosten met de opdracht. Bij nieuwbouwprojecten is het aan te raden om de specialisten van PUUR er in een vroeg stadium bij te betrekken zodat de aanleg van domotica geïntegreerd kan plaatsvinden. PUUR verricht ook het jaarlijkse of halfjaarlijkse onderhoud aan de slimme technologische oplossingen in en om uw woning of bedrijf. Brijde: ,,Alle wensen worden zonder zorgen gerealiseerd. We hebben jarenlange ervaring in projectmanagement.’’

NAUTISCH

Naast hifidelity en residential beschikt PUUR over een nautische afdeling voor de automatisering en audiovisuele inrichting van uw schip.

KENNISMAKING

Elke veertien dagen is er op vrijdag en zaterdag een showprogramma. Op vrijdag en zaterdag presenteren telkens verschillende audiomerken hun klank- en designsignatuur. Dat gebeurt informeel, met een hapje en een drankje, in de luisterruimtes. De shows staan aangekondigd op de website.

PUUR hifidelity
Slotlaan 306
3701 GX Zeist
Tel.030 307 84 77 of 06-52665 441.
www.puuravd.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie