Krachttraining in aanvulling op het lopen
Krachttraining in aanvulling op het lopen Petra Stolk

Hardloopclinic Fun Runners Zeist: zet het op een lopen!

11 februari 2024 om 13:02 Atletiek

ZEIST Op woensdag 28 februari start loopgroep Fun Runners Zeist een clinic als voorbereiding op het lopen van de 5 kilometer tijdens de Amersfoort marathon op 26 mei 2024. Plezier staat hierbij voorop!

De clinic is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het hardlopen of het hardlopen opnieuw wil gaan oppakken. Wij bieden ook de mogelijkheid aan ervaren hardlopers om onder deskundige begeleiding van onze trainers te werken aan hardlooptechniek of een nieuw persoonlijk record, bijv. op de 5 of 10 kilometer.

PERSOONLIJK SCHEMA

De clinic bestaat uit 13 trainingen van 1 uur. Een training bestaat uit loopscholing waarbij aandacht wordt besteed aan verbetering van de looptechniek. Daarna volgt een intervaltraining, waarbij alle deelnemers in hun eigen tempo lopen. De trainer zal voor iedereen een persoonlijk schema maken voor 13 weken, op basis van je eigen doelen, bijvoorbeeld in mei rustig 5 kilometer uit kunnen lopen.

De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur, op atletiekbaan Dijnselburg, Badmeester Schenkpad in Zeist (achter het zwembad).

Kosten: € 40 per persoon. Voor meer informatie en aanmelden: https://funrunnerszeist.nl/, Sylvia van Borkulo, clinic@funrunnerszeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie