Afbeelding

Oldtimerrit Leger des Heils Zeist

15 mei 2017 om 20:00 Sport

Zeist - Zaterdag 10 juni 2017 vindt voor de 5e keer de Oldtimerrit van het Leger des Heils Zeist plaats. De tocht start en eindigt bij Volvo en Forddealer Broekhuis Zeist.

Bent u in het bezit van een Oldtimer, dan kunt u tijdens deze tocht van ongeveer 130 km genieten van de mooiste plekjes die Midden-Nederland te bieden heeft.

Het Leger des Heils Zeist organiseert jaarlijks deze Oldtimerrit waarvan de opbrengst ook dit jaar geschonken wordt aan Verpleegkundigkinderzorghuis “Het Lindenhofje” in Amsterdam.

De opbrengst zal gebruikt worden voor massagebehandelingen van de kinderen, maar ook om ze een onvergetelijke vakantie te bieden. U bent welkom vanaf 9.30 uur. De dag eindigt tussen 16.00-17.00 uur.

De kosten voor deelname aan deze Oldtimerrit bedragen € 20,- per equipe van 2 personen + € 25,- sponsoring voor “Het Lindenhofje”. Voor elke verdere passagier betaalt u € 10,-. Voor dit bedrag wordt u ontvangen met koffie/thee enkrijgt u een lunch aangeboden.Tijdens de prijsuitreiking wordt u getrakteerd op een hapje en een drankje. Uiteraard ontvangt u een routebeschrijving en een rallyschild voor uw oldtimer. Bij Volvo- en Forddealer Broekhuis, Blanckenhagenweg 6, 3712 DE Zeist (aan A28) is ook ruimte genoeg om eventueel de aanhanger waarop u uw oldtimer vervoert te parkeren.U kunt zich tot 16 mei opgeven via het e-mailadres: oldtimerrit-legerdesheilszeist@outlook.com met vermelding van uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, aantal personen, type auto en kenteken. Het totale inschrijvingsbedrag dient u over te maken naar rekeningnummer van het Leger des Heils Korps Zeist: NL37RABO0375200142

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie