Tennisteam Shot weer in de Hoofdklasse

1 april 2017 om 09:57 Sport

Zeist - Het eerste team van tennisclub Shot in Zeist gaat binnenkort weer spelen in de Hoofdklasse. Dit is het één na hoogste niveau van Nederland.

In het team van Shot 1 komen zes spelers uit. Net als vorig jaar zijn Casper Bonapart en Bart Brons weer van de partij. Vanuit het tweede is doorgeschoven Sidané Pontjodikromo, de nationaal kampioen t/m 16 binnen én buiten van 2016. Drie nieuwe dames in de hoofdmacht van Shot. Naast Nicolette van Uitert en de jeugdige Margo Verbeet speelt ook Kim Kilsdonk, ooit nummer één van Nederland in de dubbel.

Voor Shot 1 start de competitie op zondag 9 april met een uitduel tegen Salland 2. Het eerste thuisduel vindt plaats op maandag 17 april, 2e Paasdag. Andere duels op het fraaie park aan de Krakelingweg/Verlengde Slotlaan in Zeist zijn Shot 1-Naaldwijk 2 (7 mei), Shot 1-De Helster (21 mei) en Shot 1-Bastion Baselaar (28 mei). Op zondag 30 april vindt het regionale treffen plaats tegen en in Bilthoven.

Toptennis in Zeist met de Voorjaarscompetitie. De thuisduels starten met de enkelspelen om 10.00 uur. Vanaf 14.00 uur volgen de dubbels. De toegang is gratis. Meer info is te vinden op www.shotzeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie