Afbeelding
Pixabay

Comeniusschool winnaar tafeltennisfeest ZTTV

25 januari 2023 om 12:12 Tafeltennis

ZEIST De Comeniusschool is overall winnaar van het jaarlijkse kindertafeltennisfeest voor basisscholieren uit Zeist, georganiseerd door de Zeister Tafeltennisvereniging.
In de sporthal van de Laan van Vollenhove streden kinderen uit groep 5 tot en met 8 van zes verschillende scholen uit Zeist voor individuele prijsjes, de titel voor beste rondom de tafel speler van Zeist en de prijs voor beste basisschool.
Bij deelnemers uit groep 5 won Taeke van Het Spoor. Leerlingen van de Comeniusschool wonnen bij groep 6 en 7, door respectievelijk Kasper en Thijn. Thijn wist zelf de gehele dag ongeslagen te blijven, ook tegen de tegenstanders uit groep 8! Mats van de Kerckeboschschool won de competitie voor leerlingen uit groep 8.
De eindstand van de scholen was tot de laatste finales spannend. De Ichtus had de meeste deelnemers en werd knap derde. De Kerckeboschschool had erg goed gepresteerd rondom de tafel en daardoor een hoop extra punten gescoord. Echter was het de Comeniusschool die uiteindelijk net wat meer punten wist te scoren gedurende de gehele dag.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie