Afbeelding
Pixaby

Schaerweijde uit Zeist en Duinzicht uit Wassenaar strijden om de titel

Uitderegio

ZEIST / SOESTDUINEN Op vrijdag 20 mei vindt de finale om het landskampioenschap 36 holes plaats. De Nederlandse Golffederatie (NGF) heeft Golfpark Soestduinen geselecteerd als baan voor deze wedstrijd. Schaerweijde uit Zeist en Duinzicht uit Wassenaar strijden om de titel op deze par – 3 baan in Soest.


“De keuze om het landskampioenschap 36 holes op onze baan te organiseren is voor ons de bevestiging dat wij als golfbaan de laatste 6 jaar op de goede weg zijn en aan de weg timmeren”, zegt Han Overkamp, manager van het Golfpark Soestduinen. ”Samen met de NGF én Golfvereniging Soestduinen zorgen wij voor een mooi slot van het landskampioenschap 2022.”


LANDSKAMPIOEN ’s Ochtends wordt in teams gespeeld en na de lunch volgen nog single wedstrijden. Rond 17.00 wordt de prijsuitreiking verwacht. Dan is bekend wie zich het hele jaar landskampioen mag noemen in deze categorie.


C-COMPETITIE “Zelf hebben we ook meegedaan aan de C-competitie en tegen een team van Schaerweijde gespeeld”, zegt Adry Klomp, coördinator C-competitie van Golfvereniging Soestduinen. “We zijn echter niet verder gekomen dan een 3e plaats in onze poule. We zullen de finalisten gastvrij ontvangen en er samen een mooie dag van maken.”

advertentie
Afbeelding
Trevira2000 in De Wijngaard 20 uur geleden
Afbeelding
Afdeling Zeist van Alzheimer Nederland zoekt pr-vrijwilliger 23 uur geleden
Afbeelding
Meer burenoverlast door corona 20 mei, 18:00
Afbeelding
Geslaagde jubileumdag van 50-jarige De Wittenberg 20 mei, 14:09
Afbeelding
Visles op Seyster College Zeist 20 mei, 13:30
Afbeelding
Michiel Slob haalt Appeltje van Oranje op bij koninklijk paar MET VIDEO 20 mei, 08:38
Afbeelding
Tenderteam in Zeist laat zien waar uw onderneming goed in is 19 mei, 18:00