Afbeelding
© Royalty-Free/Corbis

Patria - Austerlitz in beker; ook andere Zeister voetbalclubs kennen bekerloting

31 juli 2022 om 07:27 Voetbal

ZEIST De voetbalverenigingen Patria uit Zeist en Austerlitz treffen elkaar tijdens de poulefase van het toernooi om de districtsbeker. Ook Jonathan, Saestum, SV Zeist, FZO en DOSC weten welke tegenstanders ze treffen in de beker.

door Stan Bos


Patria en Austerlitz spelen daarnaast ook tegen ASV’65 uit Ankeveen en SV Panter uit Veenendaal. Het duel Patria - Austerlitz staat op het programma voor zaterdag 10 september. Het Zeister Jonathan is ingedeeld in een poule met FC De Bilt, EDO (Utrecht) en Sporting’70 (Utrecht). SV Zeist neemt het in de districtsbeker op tegen Amsvorde (Amersfoort), VVA Achterberg en Vriendenschaar (Culemborg).


FZO EN SAESTUM FZO moet zich via APWC (Amersfoort), Cobu Boys (Amersfoort) en BVV’31 (Blaricum) zien te plaatsen voor de volgende ronde, terwijl Saestum is ingedeeld in een poule met Eemboys (Baarn), HVC (Amersfoort) en NVC (Naarden). DOSC uit Den Dolder neemt het op tegen JSV Nieuwegein, Renswoude en Roda’46.


TOURNOOISTART De poulefase van het bekertoernooi begint op zaterdag 3 september en duurt drie weken. Op zaterdag 27 september start de competitie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie