Afbeelding
© Royalty-Free/Corbis

SV Zeist, DOSC en Austerlitz verder in districtsbeker, andere Zeister clubs uitgeschakeld

17 september 2022 om 21:49 Voetbal

ZEIST SV Zeist, DOSC en Austerlitz hebben zich geplaatst voor de knock-outfase van het districtsbekertoernooi. Voor Jonathan, Saestum, FZO en Patria zit het toernooi er op.

door Stan Bos


SV Zeist versloeg op eigen veld VVA Achterberg met 4-2. Jurre van Droffelaar (2x), Shaquille van Ewijk en Amanuel Desenet zorgden voor de doelpunten. De nieuwe coach Daniël van Veelen boekte met plaatsing voor de volgende ronde zijn eerste succes.

Dat geldt ook voor Danny Mater die met Austerlitz won van ASV’65 (1-2) door doelpunten van Sem van Stijnvoort en Menno Kroon. 

Poulegenoot Patria won met 0-1 van SVP, maar zag Austerlitz eerste worden en verder bekeren. 

DOSC won met 3-0 van Renswoude en eindigde als eerste in de poule.

Jonathan verloor op eigen veld ongelukkig van FC De Bilt: 1-2. Gianluca Nijholt bracht de Zeister formatie nog schitterend op 1-0, maar dat was niet genoeg voor de zege. 

Saestum won met 0-3 bij NVC door treffers van Wesley Geerlings en Jamiro en Moreno Beijaard, maar bekerde op basis van minder gescoorde doelpunten dan HVC niet verder.


FZO sloeg op eigen veld hard toe tegen BVV’31 (6-0), maar omdat APWC ook won, zit er voor de formatie van Remco Claessens geen vervolg in het bekertoernooi in.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie