Afbeelding
Eigen foto

Dolend SV Austerlitz verliest van SVP

2 december 2023 om 21:32 Voetbal

AUSTERLITZ Na 8 minuten voetbal pakte SV Austerlitz de eerste gele kaart van de wedstrijd, aangeboden door scheidsrechter Brouwer. Acht minuten later was er het eerste (en tevens laatste) goede wapenfeit voor SV Austerlitz. Marvin Steenbeek bediende Sem vanStijnvoort die de doelman van SVP wist te omzeilen. De slappe inzet van Sem bracht SV Austerlitz echter niets. 

Het geploeter van het team van SV Austerlitz bracht SVP in de wedstrijd. Ook de spits van SVP wist doelman Damian Helsdingen in de 32 ste minuutvoorbij te gaan. De voortgang erna bracht voor SVP ook niet het beoogde resultaat. SVP bleef de druk er enigszins op houden, mede door op het randje de duels aan te gaan. De matig leidende Brouwer, gedreven door zijn fluit-grage gedrag, floot voornamelijk alles stuk en zag in overtredingen geen overtredingen. In de 38 ste minuut kwam SVP op een 1-0 voorsprong. Matig dekken aan de kant van SV Austerlitz lag hieraan ten grondslag. Vlak voor rust scoorde SVP nogmaals. Ook hier zag de leidsman het anders en keurde het doelpunt, ook weer verkregen door matig verdedigen, af. Met een 1-0 stand werd er gerust.

In de 2 de helft weer een matig SV Austerlitz, een matige scheidsrechter en een gretiger SVP. In deze 2de helft toverde de scheidsrechter in 3 minuten tijd ook nog eens 3 gele kaarten uit zijn borstzak voor zaken die wellicht onbestraft konden blijven. Overtredingen over en weer werden echter weggewuifd door de leidsman.

In de 57 ste minuut moest SVA doelman Damian Helsdingen, om een grotere achterstand te voorkomen, handelend optreden bij een afstandsschot van één van de spitsen vanSVP. Een minuut later werd de bal bij een doelpoging van SVP voor de achterlijn van SV Austerlitz weggehaald.

In de 85 ste minuut was het SVP dat, na het weer niet benutten van een mogelijkheid van de spitsen voor SV Austerlitz, met een overname de bal voor het doel van SV Austerlitz bracht. Eenvoudig kon de spits van SVP de bal, onbereikbaar voor de doelman van SVAusterlitz, in één der hoeken van het doel koppen en de 2-0 op het scorebord zetten.SV Austerlitz was deze middag niet bij machte om verzet te plegen en leed een terechte nederlaag in Veenendaal.

Verslag is van Waldo Prins.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie