Afbeelding
,

Ezels knuffelen en braderie op open dag Ezelsociëteit Zeist

9 jun, 07:53 Dieren

ZEIST De Ezelsociëteit organiseert een open dag: zaterdag 11 juni van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom aan de Zwitsersekade 5. Parkeren mag op de parkeerplaats van Hotel Oud London.

Na bijna twee jaar mag het weer, een echte open dag voor iedereen die kennis wil maken met de bewoners en het werk van alle vrijwilligers bij de Ezelsociëteit in Zeist zou willen zien én natuurlijk voor iedereen die al lang weet wat ze doen en er gezellig bij wil zijn.

DONKEY PARADISE De Ezelsociëteit heeft het grootste project tot nu toe afgerond: de aanleg van het Donkey Paradise. De Ezelsociëteit bestaat maar liefst twintig jaar en is samengegaan met Stichting Opvang Ezels. 

EZELWORKSHOPS Op vrijdag 10 juni zijn we gesloten voor bezoekers omdat we dan onze pleeglocaties uitnodigen en ze verwennen met een lekkere lunch en verschillende ezelworkshops. We hebben bijna 200 adressen door het hele land die ons helpen om voor onze ezels te zorgen en we zijn iedereen daar bijzonder erkentelijk voor en willen ze daar graag via deze weg voor bedanken.

DEMONSTRATIES EN BRADERIE Zaterdag 11 juni zijn de hekken van 11.00 tot 16.00 uur open voor iedereen en is er van alles te doen op de open dag. Van ezels knuffelen, tot aan een loterij, van demonstraties tot aan een kleine braderie met lekkere ijsjes, wafels en ezelspulletjes. De opbrengst komt ten goede aan de ezels.  

VRIJWILLIGERS  De Ezelsociëteit besluit het weekend met een dag voor de vrijwilligers. Dat betekent dat op zondag 12 juni de Ezelsociëteit nog een keertje gesloten is voor bezoek. 

Genoeg activiteiten om het begin van de zomer samen met de ezels te vieren. De organisatie hoopt veel mensen te ontmoeten op zaterdag 11 juni, aan de Zwitsersekade 5 in Zeist. De hekken zijn geopend van 11.00 tot 16.00 uur en parkeren mag op de parkeerplaats van Hotel Oud London.

 Zie: www.ezelsocieteit.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Rectificatie: geen OZB, wel grotere lastenstijging voor huurder 7 uur geleden
Afbeelding
Kustroute Zeist houdt veiling voor Oekraïne 11 uur geleden
Afbeelding
Ontmoeting en verbinding in Week tegen Eenzaamheid in Zeist 14 uur geleden
Afbeelding
Zeister Vrijwilligersprijzen: meld jouw organisatie aan! 17 uur geleden
Afbeelding
Hans en Jack Bel aan de start: het zit in de familie 18 uur geleden
Afbeelding
Koppers van FZO speelde ooit met Daley Blind 21 uur geleden
Afbeelding
Jaap Bijl uit Zeist in Lego Masters op RTL4 gisteren