Rick van Rooijen en Ruth Nagel laten zien wat er allemaal mogelijk is bij Rekitchen.
Rick van Rooijen en Ruth Nagel laten zien wat er allemaal mogelijk is bij Rekitchen.

Rekitchen? Nieuw leven voor je oude keuken!

30 september 2023 om 10:13 Duurzaamheid

WESTBROEK De kleur van je keuken bevalt je misschien niet meer, de folie van de fronten laat los, het aanrechtblad is lelijk geworden, of de apparatuur is verouderd en mist de moderne mogelijkheden. Maar de indeling bevalt je nog altijd prima. Wat doe je? Een nieuwe? Of ga je naar Rekitchen in Westbroek om je oude keuken een nieuw leven te geven?

,,Wij maken keukens’’, zegt Rick van Rooijen, ,,alleen geen nieuwe.’’ In een paar woorden samengevat is dat de missie van Rekitchen. Je bestaande keuken weer als nieuw maken, aangepast aan je wensen van vandaag de dag. 

,,De keuken is een van de belangrijkste plekken in je woning. De plaats waar je elke dag je maaltijden bereidt. Zo’n plek wil je in topconditie houden en als er iets aan mankeert, schakel je een vakman in om dit op te lossen’’, zegt Van Rooijen, zelf werkzaam bij Rekitchen sinds 2021. ,,Een deskundig iemand die meedenkt en die net iets meer mogelijkheden ziet dan jij zelf.’’

“In 2020 zijn we officieel begonnen met Rekitchen als onderdeel van Vink Witgoed BV” Ruth Nagel merkte dat veel klanten wel wensen hebben om hun keuken aan te passen of op te knappen, maar helemaal geen behoefte hebben aan een nieuwe. Omdat ze prima tevreden zijn met de huidige indeling of niet zitten te wachten op een paar weken rommel en gedoe in huis. 

Nagel haalt als voorbeeld een oudere heer aan, die in zijn keuken wel wat anders wilde dan de donkerbruine eikenhouten kasten uit de jaren tachtig. ,,Maar hij zag er als een berg tegenop om een tijd in de rommel te zitten en niet te kunnen koken tijdens de bouw van een nieuwe keuken. Toen ik hem vertelde dat wij in twee dagen zijn bestaande keuken konden vernieuwen was hij meteen om!’’ Als hij de foto’s voor en na de renovatie laat zien, kun je je nauwelijks voorstellen dat zo’n verandering in twee dagen mogelijk is. 

DUURZAME OPLOSSING

,,Waar niks mis mee is, dat hoeft ook niet weggegooid te worden. Bij Rekitchen denken we graag mee over een duurzame oplossing. Van reparatie tot renovatie: alles is bespreekbaar’’, vertelt Van Rooijen. ,,We komen vrijblijvend langs om alle mogelijkheden te bespreken en de keuken op te meten.’’ Rekitchen zoekt ook praktische oplossingen. Zo kan het bijvoorbeeld heel fijn zijn om kastjes te vervangen door een ladensysteem, dat veel lichter en praktischer is in het gebruik. Of om het gasfornuis met ouderwetse afzuigkap te vervangen door een modern toestel met afzuiging aan de zijkant van de kookplaat. 

Rekitchen heeft een team specialisten op allerlei terreinen klaarstaan. Met Aart van der Linden hebben ze een ervaren meubel- en interieurbouwer in huis, en Ruth Nagel en zijn team van Vink Witgoed weten alles van de hedendaagse keukenapparatuur. “Uw vertrouwde keuken weer als nieuw!” dat is onze slogan. “Precies zoals de klant het wil. Een duurzame oplossing zonder overlast. Het kán!’’

Rekitchen, 

Pr. Christinastraat 3 

Westbroek, 

0346 28 12 09


info@rekitchen.nl 

www.rekitchen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie