Training Fun Runners Zeist
Training Fun Runners Zeist Andre Hilhorst

Hardloopclinic Fun Runners Zeist

27 februari 2022 om 18:07 Lokaal Deel je nieuws

Op woensdag 9 maart a.s. start loopgroep Fun Runners Zeist een clinic als voorbereiding op het uitlopen van de 5 kilometer tijdens de Amersfoort marathon op 12 juni 2022.

Deze clinic is bedoeld voor eenieder die nader kennis wil maken met het hardlopen of het hardlopen weer opnieuw op wil gaan oppakken. Wij bieden ook de mogelijkheid aan ervaren hardlopers om onder deskundige begeleiding van onze trainers te werken aan hardlooptechniek of een nieuw persoonlijk record op bijvoorbeeld de 5 of 10 km.

De clinic bestaat uit 15 trainingen van 1 uur. Een training bestaat uit loopscholing waarbij aandacht wordt besteed aan verbetering van de looptechniek. Daarna volgt een intervaltraining, waarbij alle deelnemers in hun eigen tempo kunnen lopen. De trainer zal voor iedereen een schema maken voor 15 weken, op basis van je persoonlijke doelen. Bijvoorbeeld het doel om in juni 5 kilometer uit te kunnen lopen.

De clinics vinden plaats op woensdagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur. Locatie is de atletiekbaan Dijnselburg aan het Badmeester Schenkpad in Zeist ( achter het zwembad).

Deelnamekosten bedragen Euro 35,-- per persoon. Voor meer informatie en om u aan te melden kunt u contact opnemen met André Hilhorst via: bestuur@funrunnerszeist.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie