Afbeelding

Doe mee met de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024 en verdubbel je kansen

2 december 2023 om 10:38 Maatschappelijk

ZEIST / REGIO Het is zover! Sinds gisteren, 1 december 2023, kunnen alle vrijwilligersorganisaties in Nederland deelnemen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024. Hoe je meedoet? Door het insturen van een maximaal 1 minuut durend vlog waarin je ingaat op de vraag: Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi?  

Het draait alles om het delen van de diepgewortelde passie en emoties die vrijwilligerswerk aanwakkert. We dagen organisaties uit om verhalen te vertellen die harten verwarmen en mensen ontroeren. De aanmeldingsperiode loopt tot en met 29 februari 2024.  

WAT KUN JE WINNEN? 

Door jouw verhaal te delen, maak je als vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief, of sportclub kans op de hoofdprijs van 15.000 euro! De tweede tot en met de zesde plaats worden beloond met een prijs van 2.000 euro. Bovendien maken maar liefst 80 organisaties kans op een prijs van 750 euro als ze in de smaak vallen bij de selectiecommissie.

EEN BOEIENDE DOCUMENTAIRE

Als kers op de taart spelen de nummers 1 tot en met 6 de hoofdrol in een documentaire. Deze genomineerden vol passie delen wat hen drijft in hun vrijwilligerswerk. Presentator Bas Westerweel gaat met hen in gesprek, en filmmaker Ramon Masius brengt in beeld hoe jouw vrijwilligerswerk eraan toegaat. Deze bevlogen reportage speelt een cruciale rol bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar.


ALTIJD WINST

Bovendien kun je jouw vlog inzetten voor je eigen PR om bijvoorbeeld vrijwilligers te werven. Volg een van on ze vlogworkshops en we helpen je om een rakend verhaal te vertellen. Dat is wat je nodig hebt om de aandacht te trekken van potentieel nieuwe vrijwilligers. Kijk voor de data op onze website www.vrijwilligersprijzen.nl

CATEGORIEËN 

Nieuw dit jaar is dat je een vlog instuurt op een van de twaalf categorieën. We hebben een brede waaier aan categorieën waaruit vrijwilligersorganisaties kunnen kiezen. De categorieën omvatten onder andere Sport, Zorg en Hulp, Cultuur, kijk op www.vrijwilligersprijzen.nl voor de overige categorieën. Iedereen kan zich aanmelden voor één categorie naar keuze, zonder dat er een minimaal aantal deelnemers per categorie nodig is. Laat bij je aanmelding weten welke categorie het beste bij jouw vrijwilligerswerk past.

EENVOUDIG MEEDOEN
 

Vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties worden van harte uitgenodigd om een flitsende vlog van maximaal 1 minuut te maken over hun vrijwilligerswerk. Vanaf 1 december 2023 kun je je aanmelden. De aanmeldingsperiode loopt tot 29 februari 2024 via WhatsApp of e-mail. Alle benodigde informatie, inclusief handige instructies voor het maken van een vlog, is te vinden op www.vrijwilligersprijzen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie