Afbeelding

Brenda Bee zondag in TorenlaanTheater

2 november 2022 om 11:18 Muziek

ZEIST  Op zondag 6 november staat Brenda Bee met haar nieuwe show ‘Ik ren dus ik ben’  in het Torenlaan Theater. De concert begint om 16.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.brendabee.nl en kosten € 16,21 per stuk.

Brenda Bee ambieert helemaal niet om als popster door het leven te gaan! Haar bestaan is ook helemaal niet spannender of interessanter dan dat van een willekeurig ander mens. ,,Mijn leven is een soort golfbad; meestal zeer vermakelijk, maar soms ook gewoon een kwestie van heel hard zwemmen’’, zo schetst Brenda. Die nuchtere kijk op het leven staat aan de basis van zowel humoristische als aangrijpende liedjes over herkenbare thema’s als relaties, ouder worden en permanent tijdgebrek. ,,Het is alsof ik met een goede vriendin aan de keukentafel zit bij te praten’’, aldus een toeschouwer tijdens een van haar concerten.

DE WEG OP De komende tijd reist ze samen met haar piano door het land en verzorgt Brenda in haar eentje intieme optredens met ruimte voor gesprek, reflectie en humor. En een glas troostende whisky waar nodig.

MUZIKAAL SPEKTAKEL Brenda is al jaren actief in de theaters van Nederland, België en Duitsland. Zo brengt ze jaarlijks samen met Syb van der Ploeg (de Kast), Edward Reekers (Kayak) en Maarten Peters (Frank Boeijen) en een 5-koppige band een muzikaal spektakel op de planken. Daarnaast schrijft ze muziek voor andere artiesten, bedrijven en particulieren. Na twee Engelstalige solo albums, gooide ze de afgelopen twee jaar het creatieve roer om en schreef ze een berg Nederlandstalige liedjes die ze tijdens de komende solo tour live zal ten gehore zal brengen.

THE VOICE OF HOLLAND Ook was Brenda te zien in het televisieprogramma ‘Wie het laatst lacht’ van Wendy van Dijk en zorgde ze voor het nodige (media) vuurwerk met haar deelname aan The Voice of Holland.
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie