Woonpunt Slaapstudio Zeist is gestart met de leegverkoop van de showroom.
Woonpunt Slaapstudio Zeist is gestart met de leegverkoop van de showroom. WSZ

Woonpunt Slaapstudio gaat stoppen

Overig

Woonpunt Slaapstudio, dé beddenspeciaalzaak te Zeist, is sinds jaar en dag het adres geweest voor alles op het gebied van slapen. Maar aan dat alles komt nu een eind. Omdat het pand is verkocht, sluit Woonpunt Slaapstudio per december 2021 de deuren. Half oktober is gestart met de leegverkoop van de slaapstudio.

Zeist - De grote showroom staat nog vol artikelen die tegen aantrekkelijke prijzen verkocht worden. “Echt alles moet weg”, legt Managing Director Yofa Van der Sloot uit. “Niet alleen matrassen, boxsprings en toppers, maar ook dekbedovertrekken en kussens van de bekende merken Auping, Tempur en Mline gaan met hoge kortingen weg. Bent u op zoek naar een specifiek product wat niet op voorraad is? Geen probleem; het blijft ook de komende periode nog mogelijk om nieuwe items van onze merken met hoge kortingen te bestellen. Uiteraard met dezelfde service en garantie die u van ons gewend bent.”

Het sluiten van Woonpunt Slaapstudio betekent niet alleen het afscheid van de bekende winkel; tegelijkertijd zal slaapspecialist Job zal na de sluiting van Woonpunt Slaapstudio met pensioen gaan. “Wij bedanken onze topverkoper Job voor de fijne jaren dat hij met veel plezier bij Woonpunt Slaapstudio heeft gewerkt en onze klanten van het juiste advies heeft mogen voorzien. Met onze prachtige merken was Woonpunt Slaapstudio het vaste adres voor vele klanten. We willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking en het vertrouwen wat zij de afgelopen jaren in ons gesteld hebben.”

De uitleveringen van de bestellingen zullen na de sluiting vanzelfsprekend doorgaan. Ook de service blijft van kracht zoals u dat gewend bent. “Woonpunt Interieurs, gevestigd aan de Steynlaan 103 te Zeist tegenover Woonpunt Slaapstudio gaat gewoon door en zal deze nazorg volledig op zich nemen.”

Woonpunt Interieurs staat al ruim 25 jaar bekend om zijn designmeubelen, sfeervolle verlichting en interieur- en verlichtingsadvies. “Persoonlijk advies op maat en hoogwaardige service staan bij ons centraal. We zien nog volop kansen om verder te groeien. Met het beëindigen van Woonpunt Slaapstudio zullen wij ons nog meer richten op het nog succesvoller en mooier maken van Woonpunt Interieurs. We zien u daar graag terug! Nogmaals bedankt!

Steynlaan 96, Zeist Telefoon: 030 - 6925550 Of kijk voor meer informatie op: https://woonpuntslaapstudio.nl

advertentie
Afbeelding
Ruim driehonderd jeugdige atleten in Zeist 1 uur geleden
Afbeelding
UITZeist! blikt vooruit op culturele zomer in Zeist 3 uur geleden
Afbeelding
Gedicht voor nieuwe Geiserhof in Zeist 15 uur geleden
Afbeelding
Schoolplein VSO Meerklank feestelijk geopend 18 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Zeist plaatst 150ste laadpaal 21 uur geleden
Afbeelding
Karin van Minnen uit Zeist bouwt mee aan exoskelet 21 uur geleden
Afbeelding
Steynlaan Zeist transformeert: appartementen en studio’s van maximale hoogte gisteren