Gert Jan Segers komt zaterdag op bezoek bij het wijkinloophuis in Vollenhove.
Gert Jan Segers komt zaterdag op bezoek bij het wijkinloophuis in Vollenhove. (c)

Segers bezoekt zaterdag wijkinloophuis Zeist

10 maart 2022 om 09:00 Overig

ZEIST Gert Jan Segers, fractievoorzitter van de Tweede Kamerfractie van de ChristenUnie, bezoekt zaterdag 12 maart het wijkinloophuis van Kerk en Samenleving in de wijk Vollenhove. 

,,Landelijke aandacht voor lokale aanpak’’, volgens de lokale ChristenUnie-SGP in een persbericht: ,,’Bouwen aan bloei’ heet het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie-SGP Zeist. De wijk Vollenhove is een mooi voorbeeld hoe dit in de praktijk gebracht wordt. Graag vertellen we Gert Jan Segers over de buurtaanpak ‘Vollenhove vooruit’ en de plek die het wijkinloophuis in Vollenhove vervuld.
Het wijkinloophuis laat in de praktijk zien dat ieder mens uniek en waardevol is. Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is. Ook in Vollenhove telt iedereen mee en met ‘Vollenhove Vooruit’ bouwen we als gemeente samen met de bewoners aan een duurzame wijk waarin mensen omzien naar elkaar en samen tot bloei komen.
Te midden van deze wijk heeft wijkinloophuis Vollenhove haar gastvrije flat. Hier kunnen bewoners van de wijk terecht voor hun grote of kleine problemen. Een luisterend oor, liefdevolle aandacht en rust is altijd aanwezig. Het wijkinloophuis van Kerk en Samenleving staat open voor iedereen. Daarnaast kun je bij dit inloophuis een aanvraag doen voor de voedselbank.
Met dit bezoek komen verschillende belangrijke thema`s van de ChristenUnie-SGP Zeist bij elkaar. De kloof tussen arm en rijk die kleiner moet, het zorgen voor elkaar, het recht op wonen en duurzaamheid.
Gert Jan Segers wordt 14.45 uur verwacht op de Laan van Vollenhove 1095. Hij zal welkom worden geheten door lijsttrekker Wouter Catsburg. Daarna zal hij  in gesprek gaan met medewerkers en bezoekers van het inloophuis.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie