Afbeelding
Foto door Porapak Apichodilok via Pexels: https://www.pexels.com/nl-nl/foto/persoon-met-wereldbol-geconfronteerd-met-berg-346885/

Dit zijn de meest gemakkelijk bereisbare landen ter wereld

15 mei 2023 om 15:25 Partnercontent

Rondreizen, vooral buiten Europa, is een groot avontuur. Maar het kan ook spannend en stressvol zijn. Vooral als je een land bezoekt waar het moeilijk navigeren of communiceren is.

Er zijn echter veel landen in de wereld die gemakkelijk te bereizen zijn, waardoor ze perfect zijn voor mensen die voor het eerst reizen of die een stressvrije vakantie willen. Voel jij je aangesproken? In dit artikel verkennen we een aantal van de meest eenvoudig te bereizen landen ter wereld. Hier komen ze!

Australië

Dit is een land dat bekend staat om zijn relaxte levensstijl, vriendelijke én Engelssprekende bevolking, waardoor het een uitstekende bestemming is voor beginnende reizigers. Bovendien zijn de locals enorm behulpzaam en de wegen goed begaanbaar en bewegwijzerd. 

Een rondreis Australië is geweldig voor jou als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van bruisende steden en ongerepte natuur. Bezoek de prachtige natuurlijke landschappen van het Great Barrier Reef, Uluru en de Outback, evenals de bruisende steden Sydney, Melbourne en Brisbane.

Canada

Canada is een ander Engelstalig land waar je als reiziger gemakkelijk doorheen kunt reizen. Het land staat bekend om zijn gastvrije bevolking, veilige steden en prachtige natuur. Het is dan ook de uitgelezen familiebestemming. 

Net als in Australië zijn de wegen hier goed begaanbaar en aangegeven. Bovendien vind je er prima verbindingen tussen de meest populaire bestemmingen. Verken onder andere de spectaculaire Rocky Mountains, de Niagara Falls en de geweldige steden Vancouver, Toronto en Montreal. 

Japan

Weet jij graag waar je aan toe bent en hou je van netheid? Dan is Japan de uitgelezen reisbestemming voor jou. Dit Aziatische land staat namelijk bekend om zijn punctuele en efficiënte transportsysteem, waardoor je gemakkelijk en zonder stress door het hele land kunt reizen.

Daarnaast is Japan een land van respectvolle mensen, die er alles aan willen doen om je verblijf fantastisch te maken. Je hoeft bovendien geen minuut bang te zijn voor criminaliteit. 

Singapore

Ook dit kleine eiland is gemakkelijk te bereizen dankzij het uitstekende openbaar vervoer. Het land staat, net als Japan, bekend om zijn schone straten, geweldige eetgelegenheden en unieke mix van culturen. 

De locals zijn ook hier weer uiterst vriendelijk en respectvol naar toeristen toe en het eiland staat bekend om zijn lage criminaliteitscijfers. 

Wil je graag alleen rondreizen in Singapore maar vind je het lastig om een route te plannen? Het boeken van georganiseerde reizen op maat is in dit geval een perfecte oplossing. 

IJsland

Je denkt misschien niet meteen aan IJsland als het gaat om gemakkelijk bereisbare landen. Maar dit prachtige land, dat bekend staat om zijn dramatische landschappen, is wel degelijk gemakkelijk te bereizen dankzij de goed onderhouden wegen. 

Bovendien spreekt het merendeel van de bevolking goed Engels, wat veel mensen als een groot pluspunt zien tijdens het rondreizen. En hoewel de bevolking hier op het eerste gezicht misschien wat nors lijkt, staan ze altijd klaar om toeristen te helpen. 

Er zijn wereldwijd dus veel gemakkelijk te bereizen landen die jou als reiziger een stressvrije én avontuurlijke vakantie bieden. 

Van de relaxte levensstijl van Australië tot het efficiënte transportsysteem van Japan: bovenstaande landen zijn perfect voor wie voor het eerst een rondreis gaat maken of voor iedereen die een probleemloze vakantie najaagt. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie