Afbeelding

Nieuwe Gouden Koets voor ouderen in Zeist-Oost

1 april 2024 om 21:05 Verkeer en vervoer

ZEIST Sinds augustus 2018 verzorgen vrijwilligers, verbonden aan de Stichting Vrienden van het Binnenbos, vervoer van mensen, veelal ouderen, die slecht ter been zijn en wonen n de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Dat doen ze met een ‘Gouden Koets’. Dat elektrische vervoersmiddel was aan vervanging toe. Op dinsdag 2 april onthult wethouder Hoogstraten de opvolger.

De Gouden Koets maakt gratis korte ritjes van en naar het Binnenbos voor de Gouden Koffie op dinsdagochtend, maar ook naar andere bestemmingen in bovengenoemde wijken of naar bijvoorbeeld de Slotlaan, de markt of de begraafplaats. Het welzijn van de gebruikers van de Gouden Koets wordt hiermee bevorderd en eenzaamheid voorkomen. Een zeer belangrijk doel voor de Stichting.

De Gouden Koets was toe aan vervanging en dankzij een belangrijke subsidie van de Gemeente Zeist is dit mogelijk gemaakt. Dinsdag 2 april om 09.30 uur onthult wethouder Hoogstraten de nieuwe Gouden Koets in het Binnenbos. 

MEERIJDEN?

Na deze opening zal de Gouden Koets de komende weken een kennismakingsronde maken in de wijken Kerckebosch en Hoge Dennen. Zin om mee te rijden? Bel om een rit aan te vragen naar 06 14 32 08 72.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie