Laura is zij-instromer bij QuaRijn
Laura is zij-instromer bij QuaRijn Foto: John van Gelder

Ook voor jou is er plek in de zorg!

7 nov, 15:21 Algemeen

Regio - QuaRijn biedt vanaf januari een betaald opleidingstraject voor zij-instromers die in de zorg willen werken. De ouderenzorgorganisatie in de gemeente Bunnik, Wijk bij Duurstede, Utrechtse Heuvelrug, Rhenen en Veenendaal gaat een grote groep nieuwe medewerkers aannemen.

Meteen aan het werk
De nieuwe collega’s gaan aan het werk bij een van de woonzorgcentra van QuaRijn en in de wijkzorg, waarbij de organisatie inspeelt op de ontwikkeling dat ouderen steeds langer thuis blijven wonen. De nieuwe zorgmedewerkers volgen naast hun werk intern een twee of driejarige MBO- of HBO-opleiding. Waarbij aandacht voor de zorg en het inspelen op de wensen en behoeften van de cliënten centraal staan. QuaRijn werkt samen met opleidingsinstituten in de regio en biedt nieuwe medewerker een opleiding op maat aan. De startdatum is in overleg met de opleidingsinstituten.

Zij-instroom
Mascha Versteeg, adviseur Opleiden en Leren: ‘Gaaf dat we zoveel mogelijk nieuwe medewerkers gaan opleiden. We hopen een gevarieerde groep binnen te halen, inclusief herintreders en doorstromers helpende naar verzorgende IG, medewerker maatschappelijke zorg of verpleegkundige.’ De deelnemers hebben na twee of drie jaar een diploma op zak. De nieuwe collega’s worden niet alleen breed opgeleid, maar kunnen bij QuaRijn ook intern doorgroeien.

Laura en Peter
QuaRijn zij-instromers Laura Roosen en Peter Aalbers vertellen nieuwe medewerkers graag over hun persoonlijke carrièreswitch. Peter (25) is leerling-verpleegkundige bij QuaRijn: “Ik werkte voorheen in de horeca en nu drie dagen in de wijkverpleging in Veenendaal en ga één dag naar school in Hilversum. Ik vind het fijn als ik iets voor de mensen kan betekenen, ik haal daar veel voldoening uit. Sinds ik in de zorg werk, is alles wat ik doe van betekenis.”

Laura (34) , is na een uitstap van twaalf jaar in een andere branche, weer terug in de zorg bij QuaRijn. “Het zorgen voor mensen heeft altijd in mij gezeten, net als de wens om mijn diploma alsnog te halen. Gelukkig heb ik mijn opleiding in een jaar kunnen afmaken en ben ik helemaal gelukkig met mijn werk in de zorg. Ik kan oprecht zeggen dat er voor iedereen plek is in de zorg!”

27 november informatieavond
Wil jij kennismaken met Laura en Peter om hun persoonlijke ervaringen te horen en te ontdekken wat jouw mogelijkheden zijn? Kom dan naar de informatieavond op woensdag 27 november van 19.00 tot 21.00 uur op twee verschillende locaties: Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn en De Koekoek in Veenendaal. Na de kennismaking volgt op een later moment een talentscan en een sollicitatiegesprek.

Nu al geïnteresseerd?
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met het recruitmentteam QuaRijn:

Maartje van de Wardt (Recruiter);
Telefoonnummer: 06-13533069
E-mail: mvdwardt@quarijn.nl of

Nikita Zeele (administratief medewerker Recruitment);
Telefoon: 06-51201669
E-mail: nzeele@quarijn.nl of via talentplein@quarijn.nl

Ga voor meer informatie direct naar de vacature https://www.werkenbijquarijn.nl/zorgtoppers.

advertentie
advertentie