Zeister Mannenkoor
Zeister Mannenkoor

Bezoek van Scrooge

15 december 2017 om 12:10 Algemeen

Zeist - Het Jubilerende Zeister Mannenkoor geeft op 22 december het traditionele Kerstconcert in de Kerk van de Evangelische Broedergemeente aan het Zusterplein in Zeist. Dit concert zal plaatsvinden in de stijl van Charles Dickens. Zo zal de toegangsweg naar de Kerk geheel in de stijl uit het Dickens-tijdperk worden omgetoverd. Tijdens het concert, dat om 20.00 uur begint, krijgt het koor bezoek van de oude Engelse vrek Ebenezer Scrooge.

Gevarieerd programma

Op het programma staat een mengeling van traditionele Kerstliederen en Christmas- carols. Tevens kan men genieten van een aantal intermezzi.

Aan het concert wordt, naast Frans van Bussel als Ebenezer Scrooge, medewerking verleend door de bariton Marijn Zwitserlood en het Gaudi Kwartet. Wim Brunsveld zal het orgel weer bespelen. De beschermheer van het koor, burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen, zal ook dit jaar weer zijn medewerking verlenen.

Het koor wordt ondersteund door de vaste pianiste, Dana van Nimwegen. De algehele leiding is in handen van de koordirigent Arie Perk.

Kaartverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via:

www.zeistermannenkoor.nl (link: kaartverkoop) of bij Zeister Muziekschool (middag- uren), Huidinstituut Hollestelle Schoonheidsinstituut, Dorpsstraat 29 in Bunnik.
Indien nog beschikbaar op de avond van het concert bij ingang van de zaal.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie