Rianne Verduin (links), projectmedewerker en Ida Nijenhuis, vrijwilliger.
Rianne Verduin (links), projectmedewerker en Ida Nijenhuis, vrijwilliger.

Kerk en Samenleving brengt bezoek aan huis

19 januari 2017 om 12:00 Algemeen

Vrijwilliger Ida Nijenhuis en projectmedewerker Rianne Verduin bellen aan bij bewoners in Zeist West en komen op bezoek. Zij doen dit in het kader van het project Iedereen telt mee! van stichting Kerk en Samenleving.

Zeist - Doel van het project is om iets te doen voor mensen die teruggetrokken leven en niemand hebben om op terug te vallen. Tijdens het huisbezoek wordt belangstellend geluisterd naar het verhaal van de betreffende persoon. Door de verbinding aan te gaan komen mensen in beeld en biedt het contact soms de mogelijkheid het kringetje rondom een persoon wat te vergroten. ‘’We zijn soms de enige die bij mensen over de vloer komen en dat maakt dat men uitziet naar onze komst’’, aldus Rianne. In eerste instantie richt het project zich op Zeist-Noord en Zeist-West.
Heeft u zelf behoefte aan een huisbezoek? Of kent u mensen die daarmee geholpen zouden zijn? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marianne Krijgsman via 06 531 03 578 of per e-mail via: zeistwest@kerkensamenleving.nl

Organisatie

Kerk en Samenleving werkt vanuit een oecumenisch christelijke visie en geeft vorm aan het diaconale, sociaal-maatschappelijke werk van de kerk. Zij zet zich in voor alle mensen die, om wat voor reden dan ook, het moeilijk hebben en moeite hebben om mee te doen in onze samenleving.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie