Nazomer  zwarte mosterd in de Blauwe Kamer
Nazomer zwarte mosterd in de Blauwe Kamer Renk Ruiter

Utrechts Landschap biedt gratis beleefkaart aan

9 juni 2023 om 17:43 Natuur en milieu

UTRECHT / ZEIST Inwoners van de provincie Utrecht kunnen een gratis Beleefkaart aanvragen bij UtrechtsLandschap. Op de Beleefkaart staan tips om er op uit te gaan in het Utrechtse landschap. De Beleefkaart is aan te vragen via www.utrechtslandschap.nl/beleefkaart.

Al meer dan 95 jaar beschermt Utrechts Landschap natuur en erfgoed in de provincieUtrecht. De stichting stelt een grootste deel van haar eigendommen open voor publiek,zodat iedereen ervan kan genieten. Van een molenbezoek tot een rondleiding in Kasteel Loenersloot en van een vaarexcursie over de Kromme Rijn tot een wandeling door een natuurgebied: er is dicht bij huis veel moois te ontdekken. 

UITSTAPJE

De Beleefkaart van UtrechtsLandschap is een handig hulpmiddel om de komende zomer op ideeën te komen voor een uitstapje in de buurt.

OVER UTRECHTS LANDSCHAP

Utrechts Landschap koopt natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties. De natuurorganisatie beheert inmiddels ruim 5.800 hectare natuur, 25buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden. Het werk van de stichting is mogelijk dankzij de steun van 36.000 donateurs (Beschermers), ruim 750 vrijwilligers en 81 bedrijfsvrienden. Wilt u meedoen of meegenieten? Kijk opwww.utrechtslandschap.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie