De organisatie van het Griffensteyn Open Weekend Dubbel Toernooi.
De organisatie van het Griffensteyn Open Weekend Dubbel Toernooi. Eigen foto

Eerste Open Weekend Dubbel Toernooi tennisvereniging Griffensteyn Zeist met badeentjes voor Oekraïne

30 maart 2022 om 08:04 Overig

ZEIST Eindelijk weer een tennistoernooi! En dat dachten veel mensen. Met 222 deelnemers was het eerste Open Weekend Dubbel Toernooi van tennisvereniging Griffensteyn uit Zeist een groot succes. Veel tennis en heerlijk zonnig weer zorgden voor blije gezichten. Bovendien is er geld opgehaald voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.


Het toernooi vond plaats op 18, 19 en 20 maart. Er werden dames-, heren- en gemengd dubbels gespeeld in de categorieën 5 tot en met 8. De meeste deelnemers kwamen uit Zeist en omgeving, maar er waren ook spelers die van verder kwamen, onder andere uit Zeewolde en het Zuid-Hollandse De Lier.


BADEENDJES Tijdens het toernooi werd ook een inzamelingsactie gehouden voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Mensen konden tegen een kleine donatie badeendjes kopen en het aantal paaseitjes in een pot raden en daarmee ook nog een prijsje winnen. Met de actie is € 220,05 opgehaald voor Giro555.


GEZELLIGHEID Ook aan gezelligheid en lekker eten ontbrak het niet. Na de wedstrijden ontvingen deelnemers een borrelplankje en tussen de wedstrijden door werden er hapjes uitgedeeld. Op zaterdagavond verzorgde Catering Witteveen een overheerlijk hamburgermenu. De animo was groot: er gingen maar liefst 109 burgers over de toonbank. Het was sinds lange tijd weer gezellig druk in het clubhuis.
Volgend jaar vindt het toernooi plaats op 17, 18 en 19 maart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie