In de ruime winkel aan de Vinkenlaan is een royaal assortiment te vinden.
In de ruime winkel aan de Vinkenlaan is een royaal assortiment te vinden.

Kleurrijke en fleurige schoenen bij Donelli

14 april 2023 om 23:13 Zakelijk

BILTHOVEN Kleurrijk en fleurig. Twee woorden die het voorjaar typeren. Ook de schoenmode is dit voorjaar kleurrijk en fleurig. Voor dames, voor kinderen en zelfs een beetje voor de heren. Wie wil zien hoe de schoenen van dit voorjaar eruit zien heeft eigenlijk maar één echte optie: ga naar Donelli.

Donelli is al ruim dertig jaar hét adres voor schoenen en accessoires. Kom kijken in de ruime winkel aan de Vinkenlaan in Bilthoven of snuffel rond in de uitgebreide webshop, waar bijna het hele aanbod uit de winkel terug te vinden is. 

BELEVING

Voor de echte beleving van de schoenen, om de kleur te zien en vooral: te zien hoe ze staan en te voelen hoe ze zitten kom je natuurlijk naar de winkel zelf. Een deskundig team helpt je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe, modieuze schoenen. Parkeren is er gratis en het kan bijna voor de deur. 

DAMES

Het kleurenpallet voor damesschoenen is vrolijk dit jaar. Geliefde tinten zijn roze, fuchsia, groen, cognac, goud en zilver. Als enkele kleur maar ook in combinatie met elkaar. Je komt veel metallic tinten tegen en suède is helemaal terug.  

SPAANS

Terug van nooit echt weggeweest zijn de loafers, van die lekker zachte schoenen die als een handschoenen om je blote voeten passen. Ook die vind je in vrolijke kleuren. Donelli heeft ze onder andere van het Spaanse Unisa. 

SNEAKERS

Sneakers zijn een blijvertje geworden. Zeker nu we de afgelopen jaren veel hebben gewandeld is deze schoen steeds meer gewaardeerd om z’n loopcomfort. Donelli bied je een ruime keuze uit gerenommeerde merken. Natuurlijk is er een uitgebreide collectie sneakers van Skechers, het grootste sneakermerk in de Verenigde Staten, maar ook uit het assortiment luxe sneakers van Nubikk is veel te kiezen. 

BALLERINA’S

Weer helemaal in beeld zijn de ballerina’s. Leuke, lichte schoentjes die ideaal zijn voor zonnige voorjaarsdagen. Donelli heeft ze onder andere van Ara. Ook hier voeren vrolijke kleuren de boventoon. 

COMFORTABEL

Je vindt heerlijke comfortabele schoenen van merken als Gabor en DL Sport bij Donelli, en ook Hartjes tref je aan in de uitgebreide winkel aan de Vinkenlaan. 

SHOWBIZZ

Speciale plekjes zijn er voor interessante samenwerkingen tussen ontwerpers en modebewuste vrouwen uit de showbizz. Donelli toont schoenen uit de collectie Katja X Floris. Floris van Bommel en Katja Schuurman bundelen hierin hun creatieve krachten. Denk aan diverse sneakers in diverse materialen. En je vindt de gloednieuwe samenwerking tussen Wendy van Dijk en Shabbies. Wendy liet zich inspireren door Ibiza, haar favoriete eiland, dat staat voor hippie chique en relaxed. 

HEREN

Ook voor de heren blijft de sneaker geliefd en het aanbod bij Donelli is uitgebreid. Je hebt ruime keuze uit onder andere Skechers en Floris van Bommel. Sportieve schoenen van Nubikk en Blackstone krijgen volop ruimte en natuurlijk zijn er veel schoenen waarmee de man gezien mag worden; voor zakelijke en voor feestelijke gelegenheden, stijl- en smaakvol. Van Bommel, Greve en Magnanni zijn enkele merken om te noemen.

VOLOP KLEUR

Net zoals de dames worden ook de heren weer graag gezien in een paar comfortabele loafers. En ook hier is volop kleur te vinden. Misschien niet zo uitbundig als bij de dames, maar er valt echt iets te kiezen. Van beige tot blauw en van groen tot taupe: je vindt het hier.

KINDEREN

Het belang van goede kinderschoenen kan niet genoeg benadrukt worden. Een kind dat begint met lopen op goede schoenen heeft daar een leven lang plezier van. Daarom heeft Donelli niet beknibbeld op het assortiment. Elke kind vindt er een leuk model, en alleen van gerenommeerde merken die weten wat goed is voor de kindervoet, die nog volop in ontwikkeling is. Schoenen, sneakers en sandalen, je vindt ze van Shoesme, Vingino, Hip, Skechers, Geox, Puma en Kipling. En ook heel leuk en vrolijk voor de voorjaarsdagen waarop de zon níet schijnt: de kleurrijke laarsjes van Bergstein.

XSENSIBLE

Een bijzondere plek in zowel de collectie voor dames als voor heren is ingeruimd voor de schoenen van het Nederlandse merk Xsensible. Deze schoenen zijn gebaseerd op het stretchwalker concept, dat oorspronkelijk uit Japan komt. Ze hebben een unieke balanszool, die je natuurlijke lichaamshouding verbetert. Door gebruik te maken van stretchleer voelen de schoenen aan als een tweede huid. Dat geeft je maximale bewegingsvrijheid. Schoenen van Xsensible mogen gezien worden. De collectie is stijlvol en eigentijds. Maar je bent gewaarschuwd: als je eenmaal gelopen hebt op een paar Xsensibles, wil je nooit meer iets anders. De medewerkers van Donelli kunnen je er alles over vertellen en ze helpen je graag met het vinden van jouw favoriete schoen.

Donelli 

SCHOENEN EN ACCESSOIRES

Vinkenlaan 6, Bilthoven

030-228219Donelli.com

 

Xsensible maakt unieke schoenen met onovertroffen loopcomfort. In Midden Nederland alleen bij Donelli.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie