Training Road Runnes Zeist
Training Road Runnes Zeist Henri van de Flier

Road Runners Zeist lidmaatschap voor studenten

29 maart 2023 om 13:13 Sport Deel je nieuws

Met ingang van heden biedt de Loopgroep Road Runners Zeist een lidmaatschap aan voor studenten aan het Hoge School Utrecht en Universiteit Utrecht. Het lidmaatschap wordt met een korting van 33% aangeboden.  Een normaal lidmaatschap kost € 15,00 per maand. Studenten kunnen lid worden voor € 10,00 per maand.

Je hoeft niet direct lid te worden, je kunt eerst 3 keer komen trainen en daarna bepalen of je lid wilt worden. Het aantal plekken voor studenten is beperkt tot 7 in verband met de maximale groepsgrote voor een trainer.

Lijkt het je leuk om van dit aanbod gebruik te maken, stuur dan een e-mail aan henri.vandeflier@gmail.com. Of kom langs bij onze training. De training wordt gehouden op de atletiekbaan Dijnselburg te Zeist. De training vindt plaats op elke woensdag van 18.15 uur tot 19.30 uur. Vanaf 18.00 uur zijn de kleedkamers open en kan je indien gewenst zelf inlopen.

Samenvattend: ben je een student  aan de HU of UU en vindt je hardlopen leuk, meldt je dan aan en maak gebruik van het studentenlidmaatschap en kom trainen en lopen bij Loopgroep Road Runners Zeist.

Voor meer informatie zie www.rrz.nl of onze facebookpagina.

Warming up training Road Runners Zeist
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie