Afbeelding
Suresh Chadda
EXTRA FOTO’S

Vrouwen van Jonathan springen in Slotvijver Zeist

11 juni 2022 om 15:05 Voetbal

ZEIST Jonathan Vrouwen 1 maakte de traditionele kampioenssprong in de Slotvijver. Na een overtuigende 3-0 zege op sportpark Achter ‘t Slot mocht Jonathan Vrouwen 1 zich laten huldigen. Het team is kampioen en promoveert naar de 3e klasse.  

Na de 3-0 zege op Benschop van afgelopen zaterdag was de opdracht voor Jonathan vrouwen 1 op papier eenvoudig. Een gelijkspel thuis tegen EDO Utrecht zou volstaan op het kampioenschap in de 4e klasse E op te eisen. Maar papier is geduldig en de praktijk vaak weerbarstig. 

JONGE SELECTIE Een kampioenswedstrijd brengt extra spanning met zich mee en met de toch jonge selectie was het de vraag hoe de groep met die spanning om zou gaan.

EDO Jonathan had het de eerste helft zichtbaar moeilijk om haar gebruikelijke spel te spelen, niet in de laatste plaats ook door goed druk zetten van EDO. Toch was het Jonathan dat het eerste scoorde via een penalty in de 13e minuut. 

SLOTVIJVER Na ruim een half uur spelen liep Jonathan uit naar 2-0. Uiteindelijk was 3-0 de eindstand en mocht Jonathan Vrouwen 1 zich laten huldigen en de slotvijver opzoeken voor de traditionele kampioenssprong.
Jonathan VR1 mag terugkijken op een geweldig seizoen en kan met vertrouwen de promotie naar de 3e klasse tegemoet zien.  

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie