Afbeelding
Norbert Waalboer

Saestum heren 1 schiet uit de startblokken

24 september 2022 om 22:34 Voetbal

ZEIST / DRIEBERGEN De eerste competitiewedstrijd van het seizoen leverde op zaterdagmiddag een 1-3 overwinning op. FC Driebergen was het slachtoffer.

Saestum kwam wat moeizaam op stoom. Na de fraaie openingstreffer van Niels Meier wist FC Driebergen al snel weer de gelijkmaker te maken. Er werd in de eerste fase slordig gespeeld door Saestum, in de omschakeling bij balverlies was er weinig tot geen coaching.
Na rust nam Saestum duidelijk de leiding en kwamen de mannen van Driebergen er totaal niet aan te pas. Ze werden constant onder druk gezet. De manschappen van Gerard Pouw waren in de tweede helft veel te sterk voor FC Driebergen.

TWEEDE DOELPUNT Een tweede doelpunt kon simpelweg niet uitblijven. Thomas van Kaster op liet maar weer eens zien hoe hardlopen voor volwassen eruit ziet en maakte een prachtig doelpunt. Tien minuten voor het einde mocht ook de jonge Moreno Beijaard nog zijn doelpuntje meepikken. Eindstand 1-3

Saestum 1 kan zeer tevreden zijn met deze start van het nieuwe seizoen.