Het Zeister Mannenkoor tijdens het voorjaarsconcert.
Het Zeister Mannenkoor tijdens het voorjaarsconcert. R_BROCKBERND

Kaartverkoop Kerstconcerten Zeister Mannenkoor van start

12 november 2022 om 07:08 Muziek

ZEIST Op 22 en 23 december geeft het Zeister Mannenkoor een kerstconcert in Dickensstijl. Zolang de voorraad strekt zijn kaarten te verkrijgen via de site: www.zeistermannenkoor.nl


Dit jaar bestaat het Zeister Mannenkoor maar liefst honderddertig jaar. Om dit feestelijk te vieren wordt het jaarlijkse kerstconcert nu verdeeld over twee avonden. Zodoende hoopt het Zeister Mannenkoor nog meer gasten te kunnen verwelkomen en met name mannen uit Zeist en omgeving te kunnen enthousiasmeren voor het koor.


Het Zusterplein en het gebouw van de Evangelische Broedergemeente in Zeist worden omgetoverd in kerstsfeer uit de tijd van A Christmas Carol. Naast het gebruikelijke kerstrepertoire heeft het Zeister Mannenkoor een nieuwe kerstmedley ingestudeerd. De oproep voor een sing-along heeft ertoe geleid dat bij  dit kerstproject een aantal nieuwe zangers meedoen die met een aantal nummers mee zal zingen. Tijdens het optreden zal  koorlid Frans van Bussel een kerstgedicht voordragen.

Verder wordt er medewerking verleend door:
- Sabine Kirsten (sopraan)
- Bas Kuijlenburg (bas-bariton)-

Gaudi Kwartet (strijkerskwartet)- 

Wim Brunsveld (organist)- 

Drs. J.J.L.M. Janssen (beschermheer ZMK)-

Frans van Bussel (als Ebenezer Scrooge)

De online-kaartverkoop voor de kerstconcerten is inmiddels geopend.
Kaarten kosten € 16,50 per stuk, inclusief één consumptie.
De cocnerten beginnen om 20:00 uur, de zaal is open 19:30 uur.Als er geen kaarten meer beschikbaar zijn kunt u een email sturen naar kaartverkoop@zeistermannenkoor.nl.
U komt dan te staan op de reservelijst die wordt benaderd bij annuleringen.

 .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie