Saestum Vrouwen 2.
Saestum Vrouwen 2. Foto: Norbert Waalboer

Saestum Vrouwen 2 oefent tegen nationaal politie vrouwenteam

13 februari 2022 om 11:29 Overig

Dinsdagavond 15 februari speelt Vrouwen 2 van Saestum tegen het vrouwenteam van de Nationale Politie. De wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt gespeeld op het sportpark van Saestum.

Zeist - Vrouwen 2 van Saestum speelt in de Hoofdklasse A en staat nu op de vijfde plek in de competitie. De laatste wedstrijd die het team speelde was op 27 november. Door de lockdown was trainen lange tijd niet mogelijk. Recent zijn de trainingen hervat. 

Coach Marcel van der Togt kijkt uit naar het duel tegen het politieteam: ,,Een mooi affiche om tegen dit elftal een oefenwedstrijd te kunnen spelen. We hebben lang stil gelegen en hopelijk kunnen we ons hiermee goed voorbereiden op het vervolg van onze competitie waarin alles nog open ligt voor een goede eindklassering“.
Ook aanvoerster Pascalle Doorn verheugt zich op de wedstrijd: ,,We hebben al meerdere maanden geen wedstrijd kunnen spelen. Ik denk dat ik namens het hele team spreek als ik zeg dat we vooral zin hebben om gewoon weer lekker een potje te voetballen. We vinden het dan ook enorm leuk dat we een oefenwedstrijd kunnen spelen tegen het vrouwenteam van de Nationale Politie“.

Het vrouwenteam van de politie is in voorbereiding op het EK van de politie vrouwenteams. De staf is hier al druk doende mee. Dit EK vindt plaats in juni in Noorwegen. Op dit moment bestaat de selectie nog uit 26 vrouwen; uiteindelijk mogen er achttien mee naar het toernooi. Maandelijks speelt het team een oefenwedstrijd ter voorbereiding. Coach Nihat: ,,We gaan ons best doen om zo sterk mogelijk voor de dag te komen en de politie goed te vertegenwoordigen”.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie