Vif generaties van één famlie. Betovergrootmoeder Pol (94) met op schoot  de kleine Philou. Links overgrootvader van Harskamp (73), in het midden oma van Harskamp en rechts staat de moeder van Philou, Denise.
Vif generaties van één famlie. Betovergrootmoeder Pol (94) met op schoot de kleine Philou. Links overgrootvader van Harskamp (73), in het midden oma van Harskamp en rechts staat de moeder van Philou, Denise. Familie Pol/Harskamp/De Groot

Voor de tweede keer vijf generaties in familie in Zeist

22 februari 2022 om 08:00 Overig

ZEIST Als Philou de Groot over een klein jaartje haar eerste verjaardag viert, krijgt ze vast heel veel cadeautjes. Ze heeft drie oma’s en drie opa’s. Van haar moeders kant heeft ze een betovergrootmoeder, een overgrootvader en een oma: vijf generaties in één familie. Op de foto heeft betovergrootmoeder Pol (94) haar kleindochter Philou Fay Josephine (zes weken) op schoot. Deze super-oma is de koning te rijk. Links staat overgrootvader Van Harskamp (73), in het midden oma Van Harskamp en rechts staat de moeder van Philou, Denise.
Denise zorgde bij haar geboorte in 1996 ook voor de vijfde generatie want toen leefde haar bet-overgrootmoeder Pol-Roest nog. Nu, 25 jaar later, zorgt zij door de geboorte van Philou voor de tweede keer dat er vijf generaties binnen deze familie zijn. En toen stonden ze ook in De Nieuwsbode.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie