Afbeelding

Zeister Mannenkoor past programma aan na overlijden Bas Kuijlenburg

19 december 2022 om 12:06 Overig

ZEIST Zanger Bas Kuijlenburg is afgelopen zaterdag bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats Culemborg om het leven gekomen. Kuijlenburg zou deze week twee keer soleren in de kerstconcerten van het Zeister Mannenkoor. De concerten gaan door, maar met een gewijzigd programma, laat het koor weten op de eigen website.

,,Met grote ontsteltenis heeft het Zeister Mannenkoor kennisgenomen van het plotseling overlijden van bas/bariton Bas Kuijlenburg. Zaterdagmiddag 17 december kwam hij bij een auto-ongeluk vlakbij zijn woonplaats Culemborg om het leven. 

Op donderdag was hij nog aanwezig bij de generale repetitie in ons verenigingsgebouw, ter voorbereiding op onze kerstconcerten op 22 en 23 december. Het is niet te bevatten dat hij er niet meer is, zomaar weggerukt uit het leven, een vrouw en drie kinderen achterlatend.
De kerstconcerten zullen wel doorgaan, al zullen er een paar wijzigingen plaatsvinden in het programma. Uiteraard zal Bas tijdens deze concerten in onze gedachten zijn.
Het Zeister Mannenkoor wenst alle familie, vrienden en kennissen van Bas heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Ook gaan onze gedachten uit naar onze collega’s van het Culemborgs Mannenkoor, waarvan Bas vijftien jaar dirigent was.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie