Afbeelding
Foto: Unsplash

Tafel op maat laten maken? Epoxy tafels!

Partnercontent

Ben je op zoek naar een super unieke tafel die gegarandeerd de blikken van al je vrienden, familie en buren trekt? Dan is een epoxy tafel laten maken echt iets voor jou! Deze bijzondere creaties van Project Alpha zijn ware blikvangers in je interieur, en je kunt ze zelfs helemaal zelf ontwerpen. Heb jij altijd al gedroomd van een op maat gemaakte tafel die precies past bij jouw interieur? Een epoxy tafel van Project Alpha is dan de perfecte keus!

 Hoe wordt een epoxy tafel gemaakt?

De basis van een epoxy tafel is vrijwel altijd een stuk hout. Dit hout wordt in de gewenste maat gezaagd, en vervolgens worden  de gaten en lege plekken opgevuld met epoxy. Je kunt kiezen voor transparante epoxy, maar er zijn ook allerlei kleuren beschikbaar. Je kunt zelfs diverse kleuren door elkaar mengen voor een super opvallend resultaat. De epoxy wordt vervolgens over het hout geen gegoten, en daarna wordt het gehele oppervlak gladgemaakt. De epoxy vult werkelijk elk klein noestje en spleetje in het hout, waardoor de tafel super glad wordt.

De voordelen van een epoxy tafel

Los van het feit dat zo’n epoxy tafel natuurlijk heel bijzonder is en de hele ruimte uniek maakt, is hij ook nog eens ontzettend praktisch. Zeker voor gezinnen met kleine kinderen is een epoxy tafel laten maken heel slim. Doordat de epoxy over het hele oppervlak is aangebracht is het hout namelijk goed beschermd. Het kan niet vies worden, niet krassen en ook niet verkleuren. De laag epoxy is heel makkelijk schoon te maken, want vuil trekt er totaal niet in. Je gaat er gewoon met een vochtig doekje overheen, en de tafel is weer schoon. Zo profiteer je dus van de warme uitstraling van een houten tafel, maar dan met de voordelen van een kunststof oppervlak, handig!

Ontwerp je eigen tafel bij Project Alpha

Heb jij altijd al een specifiek patroon in gedachten gehad voor je eettafel? Wil je iets bijzonders creëren dat werkelijk niemand anders heeft? In beide gevallen denken ze bij Project Alpha graag met je mee om een bijzondere epoxy tafel te maken. Je kiest zelf het type hout dat je wilt gebruiken, hoe groot de tafel moet worden, en welke kleur epoxy je wilt gebruiken. Of ga je voor een opvallende mix van kleuren, die als een bijzondere swirl in je tafel wordt gegoten? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het toevoegen aan de epoxy. Glitters bijvoorbeeld, maar ook kleine objecten, zoals schelpjes. Op deze manier kun je bijzondere herinneringen in de tafel verwerken, die de unieke uitstraling ervan nog eens versterken.

Heb jij direct een goed idee voor een mooie ‘vulling’ voor je nieuwe eettafel? Zie je het wel zitten om zelf mee te denken over hoe je tafel er uit moet komen te zien? Neem dan snel contact op met de designers van Project Alpha om de mogelijkheden te bespreken. Ze denken graag met je mee en laten je alle materialen zien waarmee je de meest bijzondere eettafel creëert, die een heuse eyecatcher wordt in jouw interieur.

advertentie
Afbeelding
Ruim driehonderd jeugdige atleten in Zeist 2 uur geleden
Afbeelding
UITZeist! blikt vooruit op culturele zomer in Zeist 3 uur geleden
Afbeelding
Gedicht voor nieuwe Geiserhof in Zeist 16 uur geleden
Afbeelding
Schoolplein VSO Meerklank feestelijk geopend 19 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Zeist plaatst 150ste laadpaal 21 uur geleden
Afbeelding
Karin van Minnen uit Zeist bouwt mee aan exoskelet 21 uur geleden
Afbeelding
Steynlaan Zeist transformeert: appartementen en studio’s van maximale hoogte gisteren