Afbeelding
Foto: Shutterstock

Gemakkelijk jouw heftruckcertificaat behalen

19 januari 2022 om 14:01 Partnercontent

Voor veel werk in de logistiek is een heftruck een benodigde. Voor het besturen van een heftruck is er uiteraard een heftruckcertificaat nodig. Deze kan je gemakkelijk en betrouwbaar behalen bij een opleidingscentrum zoals Wesseldijk. Met heel veel ervaring en al veel geholpen klanten is het een zeer betrouwbaar bedrijf dat goede resultaten boekt. Zo kan een heftruckcertificaat al binnen een dag behaald zijn. Het duurt uiteraard wel een paar dagen administratie voordat jij daadwerkelijk jouw officiële CBR certificaat ontvangt.

Veel flexibiliteit

Een heftruck cursus kan zowel op locatie worden gegeven maar het kan ook gewoon op het terrein van Wesseldijk. Hierdoor ben jij heel vrij in de mogelijkheden en de opties. Komt het jou dus een stuk beter uit als het op locatie is bij jullie eigen terrein dan is dit een optie. Daarnaast is deze cursus ook mogelijk voor meerdere mensen tegelijk. Omdat Wesseldijk echt kwaliteit wilt leveren en officiële certificaten voldoen deze cursussen aan alle echt eisen van het CBR. Je krijgt uiteindelijk ook een CBR certificaat als resultaat aan het einde van de cursus.

Tractor rijbewijs behalen

Naast het behalen van een heftruckcertificaat kan je ook een trekkerrijbewijs halen bij Wesseldijk. Iedereen mag op eigen terrein met een trekker rijden, maar wanneer jij van locatie A naar B moet dan zal je veelal over de openbare weg moeten. Hiervoor is een officieel trekkerrijbewijs nodig. Het gaat om het rijbewijs T. Het behalen van een dergelijk rijbewijs gaat niet zeer anders dan een normaal rijbewijs. Het enige wat echt anders is, is dat er begonnen wordt met een theorie-examen. Dit komt omdat een tractor een stuk groter en gevaarlijker is dan een reguliere auto. Enige voorkennis is namelijk zeker nodig bij een voertuig van dat formaat.

Spoedopleidingen ook mogelijk

Mocht je vergeten zijn om een rijbewijs op tijd aan te vragen kan je ook spoedlessen nemen. Zo heb je bijvoorbeeld wel 3 of 4 lesdagen per week. Hierdoor kan jij in een zeer korte tijd toch jouw benodigde rijbewijs halen. Jouw rijlessen op een rustig tempo volgen en goed op tijd van te voren is echter wel aan te raden. Op deze manier leer je namelijk beter wat er allemaal nodig is. Daarentegen is het altijd fijn om te weten dat er een noodoplossing is.

Waar kan je deze opleidingen volgen?

Het behalen van jouw trekkerrijbewijs kan je vrijwel in geheel Gelderland volgen. Dit is namelijk mogelijk in en om Nijmegen, Arnhem, Ede en Tiel. Dit zijn namelijk de regio’s waarin Wesseldijk werkzaam is. Dus wanneer jij van plan bent jouw volgende of nieuwe rijbewijs te gaan halen weet je nu een goede optie. Vrijwel alle logistieke rijbewijzen zijn hier te verkrijgen. Wat jouw doel of beroep dus is, een passen rijbewijs vind je hier.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie