Als psycholoog bij Warande weet je wat de prioriteiten zijn in de behandeling van een bewoner.
Als psycholoog bij Warande weet je wat de prioriteiten zijn in de behandeling van een bewoner.

Hand in hand voor de beste zorg bij Warande

1 december 2023 om 07:10 Zorg

ZEIST / BILTHOVEN / HOUTEN Ouder worden kan betekenen dat je meer zorg nodig hebt. Thuis wonen is dan niet altijd meer vanzelfsprekend. Soms kan het met hulp van mantelzorgers en zorgverleners, soms is verhuizen naar een verpleeghuis de oplossing. Zorgorganisatie Warande levert daarvoor veel verschillende vormen van zorg. Medewerkers leren en innoveren doorlopend.

Vernieuwen gaat niet zonder leren. Warande heeft een eigen Academie waar elke werknemer de kans krijgt zich te ontwikkelen. ,,Je kunt vrijwel elke kant op die je wilt. Onder andere dankzij speciale thema’s blijf je ook tijdens je werk leren. Je zult zien dat veel collega’s hier intern zijn opgeleid en mede daardoor voelen ze een sterke band met hun organisatie’’, vertelt Yvette Duursema. Zij is recruiter bij Warande.

INNOVEREN

Warande hecht veel waarde aan leren en innovatie. ,,Mensen die vernieuwing brengen hebben bij ons een streepje voor’’, ,,want wij staan heel erg open voor ontwikkelingen die het onze medewerkers mogelijk maken beter hun werk te doen.’’ Ze illustreert het met een voorbeeld: de slimme bril. Die kan worden ingezet bij de verzorging van wonden. Met de slimme bril kun je videobellen terwijl je handen vrij blijven. Een wondverpleegkundige kan dan op afstand meekijken. ,,Het voordeel voor de bewoner is dat we vaker wonden kunnen zien en beter evalueren of onze wondaanpak goed gaat. We zien sneller of de wond herstelt of achteruit gaat. De wondverpleegkundige hoeft voor goede zorg niet te reizen, maar kan snel, met de slimme bril, meekijken als het nodig is.”

(tekst gaat door onder de foto)


Bij Warande kun je de bewoners de aandacht geven die nodig is.

DIRECT AAN DE SLAG ALS ZORGPROFESSIONAL

Ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Maar heb je nog geen opleiding in de zorg afgerond? Dan ben je bij Warande op de juiste plek. Op onze Academie leer en werk je tegelijk. Dit noem je een beroepsbegeleidende leerweg, ofwel BBL. Na het behalen van je diploma bieden we je een vast contract en eindeloze doorleermogelijkheden.

GOEDE VOORNEMENS VOOR 2024

Warande heeft altijd plek voor nieuwe medewerkers. In 2024 starten verschillende opleidingen weer. Maandag 22 januari start de 1-jarige BBL opleiding voor Helpende. 

’Ze weten echt bij iedereen eruit te halen wat erin zit’. Dit zegt een helpende in opleiding over leren bij Warande. Heb jij bedacht dat je hart bij de ouderenzorg ligt? Wat goed! Er is geen dag hetzelfde en jij maakt het verschil, elke dag, voor onze bewoners of cliënten!

De opleiding tot Helpende is een gedegen opleiding, we doen het samen met MBO Utrecht. Dit is de plek als je wilt werken in de ouderenzorg. Als je bij ons je Helpende-diploma haalt, dan weet je dat je kwaliteit kunt leveren. Bijna al je collega’s bij Warande volgden ook hun opleiding bij ons, dus zij weten wat je meemaakt. Hierdoor kunnen ze je heel goed begeleiden. Sowieso staat onze Academie bekend om de goede begeleiding.


Nog geen opleiding in de zorg afgerond? Bij Warande kun je werkend leren op de eigen Academie.

Wil je niet meteen solliciteren, maar eerst wat vragen stellen, kennismaken en sfeer proeven? Kom dan vrijblijvend binnenlopen op onze koffie-ochtend: elke woensdag van 10-12 uur op locatie Schutsmantel in Bilthoven en elke donderdag van 10-12 uur op locatie Bovenwegen in Zeist.

MEER INFORMATIE

Meer informatie over werken bij Warande vind je op werkenbijwarande.nl Daar kun je ook makkelijk solliciteren op bovenstaande functie en nog bijna 30 andere vacatures. Zit er nu niets voor je bij? Een open sollicitatie is ook van harte welkom. Mailen, bellen of appen kan ook: talent@warandeweb.nl of 06 34564206 (Yvette)

Bij Warande kun je de bewoners van Warande de aandacht geven die nodig is.
Nog geen opleiding in de zorg afgerond? Bij Warande kun je werkend leren op de eigen Academie.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie