Albert Kees Manenschijn.
Albert Kees Manenschijn. Foto: Schaerweijde

Albert Kees Manenschijn nieuwe technisch directeur Schaerweijde

23 juni 2023 om 15:49 Hockey

ZEIST Hockeyclub Schaerweijde heeft Albert Kees Manenschijn aangesteld als technisch directeur. Hij combineert de functie bij de Zeister club met die van het hoofdtrainerschap van het eerste mannenteam.

Met die ploeg handhaafde Manenschijn zich bij de terugkeer in de hoofdklasse. Daar waren wel play-outs voor nodig tegen Nijmegen, maar de Zeister formatie overleefde dat drieluik en komt dus ook komend seizoen uit op het hoogste hockeyniveau.
Omdat Schaerweijde verder wil bouwen aan een goede organisatie pakt Manenschijn ook het technisch directeurschap op. ,,Het is de bedoeling om de top en breedte met elkaar samen te brengen”, legt bestuurslid Peter de Bruin uit.

ENTHOUSIAST

Manenschijn is enthousiast over zijn nieuwe functie. ,,De volgende stap is om de professionals binnen Schaerweijde beter met elkaar te laten samenwerken. Daar ben ik voor aangesteld. Dat beleid gaan we verder onder de loep nemen. Met Enzo Torossi hebben we een nieuwe hoofd opleidingen aangesteld die zich met de topjeugd van Schaerweijde gaat bezighouden. Ik ben dan de schakel tussen alle professionals die voor de club werken.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie