© Royalty-Free/Corbis

SV Austerlitz verliest van counterend Faja Lobi/KDS

9 oktober 2022 om 10:30 Voetbal

AUSTERLITZ SV Austerlitz diende zaterdag 8 oktober, vanwege blessures, met een aangepast elftal tegen het puntloze Faja Lobi/KDS de goede lijn van de afgelopen twee weken door te zetten, echter de spelers van SV Austerlitz kwamen zonder punten weer naar Austerlitz terug.

In de eerste fase van de wedstrijd had SV Austerlitz een licht overwicht op de tegenstander uit Utrecht. Het lichte overwicht leidde echter niet tot echt goede kansen. Dat overwicht keerde in de 30ste minuut van de wedstrijd. Faja Lobi/KDS kwam beter in de wedstrijd en SV Austerlitz wist met 0-0 de rust te halen.

SPELDENPRIKJES Ondanks wat speldenprikjes van SV Austerlitz kwam Faja Lobi/KDS in de tweede helft, in de 58ste minuut, op 1-0. De laatste man van Faja Lobi/KDS kon vrij opkomen door het centrum van de aanval, door het middenveld en de achterhoede van SV Austerlitz en bracht de spits van Faja Lobi/KDS in stelling die de 1-0 binnenschoot.

EIGEN DOELPUNT In de 68ste minuut verspeelde SV Austerlitz de bal bij een ingooi op de helft van Faja Lobi/KDS. Faja. Lobi/KDS counterde, na de balverovering, richting het doel van SV Austerlitz. De voorzet van de rechterspits van Faja Lobi/KDS werd door een SV Austerlitz-speler in eigen doel gewerkt waardoor de 2-0 een feit was.

EFFECTIEF In de 79ste minuut counterde Faja Lobi/KDS wederom effectief. Deze counter leidde tot de 3-0, wat uiteindelijk ook de eindstand van de wedstrijd werd.