Afbeelding
© Royalty-Free/Corbis

Olaf Prins helpt Austerlitz aan de winst

15 oktober 2022 om 16:51 Voetbal

AUSTERLITZ Op een moeilijk bespeelbaar veld speelde Austerlitz een goede eerste helft tegen SC ‘t Gooi. Het verslag is van Puck Steenhuizen.

In de zevende minuut kwam Austerlitz echter op achterstand toen een onnodige overtreding werd bestraft met een strafschop, 0-1.

Austerlitz kwam sterk terug. In de tiende minuut scoorde Olaf Prins uit een voorzet van Sonny van Beek de 1-1 en 2 minuten later werd Sonny van Beek onderuit gehaald en de toegekende strafschop werd benut door Olaf Prins, 2-1.

In de zestiende minuut scoorde Lindert van Beek, na goed voorbereidend werk van Tim Prins, de 3-1.

In een rommelige tweede helft, was het enige wapenfeit een dieptebal in de 83e minuut van Tim Prins op broer Olaf, die in eerste instantie stuitte op de doelman, maar in de rebound via de binnenkant paal, zijn derde doelpunt maakte, 4-1.