Thierry van Ellen en Mario Boerefijn.
Thierry van Ellen en Mario Boerefijn. Peter Beijer

TEMPUR bij Slaapwinkel Van Ellen

20 april 2022 om 18:13 Overig

SOEST Thierry van Ellen en Mario Boerefijn zijn de slaapadviseurs van Slaapspecialist Van Ellen in Soest. De twee ervaren specialisten hebben sinds kort een nieuwe collega. Vikash Moerlie heeft het team versterkt.

,,Zo hebben we nog meer mensen om invulling te geven aan ons advies en service”, vertelt Mario. Slaapspecialist Van Ellen is sinds drie jaar actief in Soest en is sinds vorig jaar gehuisvest in de ruime winkel met 600 m2 verkoopoppervlakte aan de Van Weedestraat 25. Mario wijst naar een aantal luxe bedden. ,,Dat zijn showroommodellen die wij opruimen. Dat klinkt wat oneerbiedig, want het zijn fantastische bedden die praktisch niet gebruikt zijn, maar wel flink afgeprijsd.”

In de winkel wordt ruimte gemaakt voor bedden van TEMPUR. ,,Wij hebben een goed gesprek gehad met deze befaamde beddenspecialist. Zij wilden graag hun producten in onze winkel. Een prima aanvulling op ons assortiment. Alle TEMPUR-bedden zijn dan gemaakt van hoogwaardig materialen. Het bed kan volledig naar eigen wens samengesteld worden. Van kleur tot hoofdbord en van bedombouw tot potenset. Zo creëer je het perfecte designbed.”

TEMPUR is volgens Mario de eerste beddenfabrikant die het traagschuimmatras heeft geïntroduceerd. Slaapspecialist Van Ellen heeft dit soort matrassen van onder meer M Line in het assortiment. ,,Traagschuim wordt zacht wanneer het door de lichaamstemperatuur verwarmd wordt. Het gevolg is dat het matras zich naar je lichaam vormt. Zo lig je in een in perfect passende mal, zonder drukpunten. Lichaamsdelen die wat dieper in het matras bij een zijligging wegzinken, zoals schouders en heupen krijgen door het traagschuim alle ruimte. Het resultaat is een goede ergonomie, minder draaien en een rustige en ontspannen slaap. Daarnaast hebben wij pocketveringmatras, traagschuimmatras en het latex matras.”

Naar de winkel komen is niet zomaar een uitnodiging vertelt Mario. ,,Een matras online kopen en honderd dagen op proef nemen lijkt een eenvoudige en goedkope keuze. Zo’n matras wordt vaak aangeprezen als een matras dat voor iedereen geschikt is. Maar een matras is juist persoonsgebonden. Wanneer je een periode op een matras slaapt dat te hard of te zacht is heeft dat vervelende consequenties, zoals nek- of rugpijn. Kom naar de winkel en laat je uitgebreid informeren. Een matras moet je voelen, net als hoofdkussens.”

Wanneer u dan toch de winkel binnenstapt, maak dan gelijk kennis met de nieuwe voorjaarscollectie dekbedovertrekken. ,,Allerlei lichte kleuren, passend bij de tijd van het jaar. Er komt een warme periode aan, ook een goed moment om uit te zien naar een zomerdekbed.”

Mario attendeert op de service van Van Ellen: ,,Wij nemen het oude matras in. Met onze haal- en brengservice komt ons bezorg- en montageteam tot in de slaapkamer. Kom naar Soest en laat je inspireren.”

Slaapspecialist Van Ellen
Van Weedestraat 25 Soest
www.slaapspecialistvanellen.nl
tel. 035-6317351
info@slaapspecialistvanellen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie