Alle touristische informatie van de Heuvelrug op een plek in de Het VVV kantoor is 7 dagen per week toegankelijk in het Souterain van Slot Zeist. Naast de expositie over de Geschiedenis van Slot Zeist
Alle touristische informatie van de Heuvelrug op een plek in de Het VVV kantoor is 7 dagen per week toegankelijk in het Souterain van Slot Zeist. Naast de expositie over de Geschiedenis van Slot Zeist Mel Boas

Opening VVV in Slot Zeist

18 mei 2022 om 07:16 Recreatie

ZEIST Op maandag 16 mei openden de Zeister wethouder Sander Jansen en Alette Geerts van Slot Zeist, een nieuw VVV Informatiepunt in Slot Zeist. Met een informatiepunt op deze cultuurhistorische plek, heeft Zeist wederom een goed herkenbare locatie waar bewoners en bezoekers doorlopend terecht kunnen voor informatie over de regio, fiets- en wandelroutes en actuele folders.


TOERISME Met ruim 11.000 banen en een grote en groeiende bijdrage aan vitale en leefbare dorpen en steden in de regio, is de recreatiesector van groot belang voor de Utrechtse Heuvelrug. Recreatie en toerisme worden ook steeds belangrijker voor het in stand houden van winkels, horeca, cultuur en erfgoed. “Daarom zijn we erg enthousiast over het nieuwe VVV Informatiepunt in Slot Zeist, dat iedereen van informatie voorziet”, aldus Michiel van der Schaaf, directeur Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei.


IDEALE STARTLOCATIE Het gloednieuwe informatiepunt in het statige Slot Zeist vervangt het punt dat voorheen gevestigd was in Hotel Theater Figi. Een welkome uitbreiding van het service-aanbod, want het slot is tevens een Toeristisch Overstappunt (TOP), een knooppunt waar diverse fiets- en wandelroutes samen komen. Goed bereikbaar per auto en met voldoende parkeergelegenheid. 

Alette Geerts, cultureel coördinator Slot Zeist: “In de onlangs verbouwde Orangerie kun je onder het genot van een heerlijke kop koffie of lunch inspiratie opdoen om Zeist en de Utrechtse Heuvelrug te ontdekken. Het is de ideale startlocatie voor een fietstocht of wandeling in Zeist en omgeving.”

De nieuwe VVV Zeist is gevestigd aan adres Zinzendorflaan 1 en geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie