Thierry van Ellen (links) en Mario Boerefijn van Van Ellen Slaapspecialist.
Thierry van Ellen (links) en Mario Boerefijn van Van Ellen Slaapspecialist. Peter Beijer

Slaapwinkel is ook open op Tweede Kerstdag

22 december 2022 om 14:15 Zakelijk

SOEST In de slaapwinkel van Thierry van Ellen aan de Van Weedestraat 25 in Soest is een keur aan diverse slaapartikelen te vinden. ,,Dit jaar zijn wij open tussen Kerst en Oud en Nieuw”, zegt Thierry. ,,Ook fijn dat we op Tweede Kerstdag open zijn. Zo kunnen mensen profiteren van allerlei leuke acties die wij zelf en onze leveranciers organiseren. Een mooi moment om voordelig aan mooie slaapspullen en een uitgerust 2023 tegemoet te zien. Natuurlijk zorgen wij voor een beetje gezelligheid met een oliebol en een wijntje.”


Een goed moment dus om een van de dagen tussen kerst en Oud en Nieuw te vullen. Thierry geeft slaapadvies samen met de professionals Mario Boerefijn en Laura Tjeerdsma.

PROEFLIGGEN Als u dan toch op bezoek gaat bij de slaapwinkel van Van Ellen, ga eens kijken (en proefliggen) bij de speciale bedden van Aya of Sweden. ,,Dat is echt Scandinavisch slapen”, zegt Thierry. ,,Next Level slapen. Hier waren we naar op zoek. Wij zijn de vierde dealer in het land die deze bedden mag verkopen. Hiervoor zijn we uitgebreid gescreend.”

25 JAAR GARANTIE ,,Deze fantastische boxspring heeft een topper die nooit meer verschuift”, legt Mario uit. ,,Een hoeslaken dat niet meer los gaat zitten en een matras, met 25 jaar garantie (!), die nooit meer gedraaid hoeft te worden. De boxspring heeft een dubbele schouderzone en een veel betere ondersteuning in de rug. Kom gerust kijken in onze winkel en ontdek wat een Aya of Sweden boxspring voor u kan betekenen.”


SLAAPCOMFORT Natuurlijk zijn in de winkel ook mooie kwaliteitsartikelen te vinden van onder meer de volgende merken Pullman, Avek, M Line Eastborn en Cinderella. Thierry: ,,Gun jezelf veel slaapcomfort in het nieuwe jaar met een heerlijk matras, bed, kussens, beddengoed en hoeslakens van uitstekende kwaliteit. www.slaapspecialistvanellen.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie